Airbnb Services

Koks in Upland

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Seizoensgebonden mediterrane menu's van Christine

Ik ben een chef-kok uit Californië die zich laat inspireren door de Italiaanse, Franse en Griekse keuken.

Cali-Caraïbisch dineren met chef Solomon

Proef Pan-Afrikaanse smaken van over de hele wereld! Een unieke eetervaring

De seizoensgebonden chef's tafel — Scandinavisch x Japans

Vloeiend in tafelgesprekken, met jarenlange ervaring van A-lijsten tot superjachten - brengt smaak, finesse en een beetje magie in elke eetervaring. Het is een feest! IG: @caviarcitizen

Stijlvol thuis dineren met Taja

Ik heb in restaurants gewerkt en ben gespecialiseerd in proeverijen met wereldwijde invloeden.

Southern Touch van chef-kok D

Ik bied culinaire diensten voor intieme diners, grote evenementen en kooklessen.

Chef-kok Sheridan van Street and Spice

Het serveren van eten dat je ziel raakt, een glimlach opbouwt en je meer dan tevreden achterlaat!

Creatief dineren in LA door Bryan

Door creatief te koken met verse ingrediënten kom ik in contact met mensen en geef ik ze iets lekkers.

The Pantry Table door chef Claire

Privédineren op Michelin-niveau met seizoensgebonden ingrediënten en oprechte gastvrijheid.

Vers van boer tot bord uit Californië

Vakkundig samengestelde menu's met versheid in het achterhoofd

Tafel in de tuin door Tamiris Wenni

Ik breng de vaardigheden die ik in restaurants heb geleerd naar jouw huis. Ik werk met verse producten, waarbij ik me richt op seizoensgebonden ingrediënten en groenten.

Heerlijke familiekok in huis

Ik ben gespecialiseerd in maaltijden met meerdere gangen voor speciale evenementen van alle soorten en maten.

Fine-dining feesten van Dylan

Ik ben een beroemde chef-kok die in Michelin-sterrenrestaurants is opgeleid.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca