Airbnb Services

Koks in Newport Beach

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Luxe privé-diner door chef-kok Jimmy Matiz

Winnaar van Food Network's Chopped met meer dan tien jaar ervaring in Michelin-sterrenkeukens over de hele wereld. Ik creëer verfijnde, seizoensgebonden dineerervaringen in Zuid-Californië die zijn ontworpen om te verrassen en te verrassen

Stedelijke voorraadkastcreaties door Kevin

Ik combineer mijn gastvrijheid met culinaire vaardigheden die ik heb opgedaan in keukens zoals James Republic.

Onorthodox koken met Lou

Ik ben afgestudeerd aan Le Cordon Bleu en heb meegedaan aan Food Network. Ik creëer herinneringen via eten.

Creatief dineren door Ryan

Ik creëer onvergetelijke gerechten met verse ingrediënten en diverse technieken.

Latijns-Amerikaanse smaken door Hector

Mijn kookkunst wordt gevormd door de rijke diversiteit van de Zuid-Amerikaanse keuken.

Culinair uitje door Ryan

Ik maak voortreffelijke maaltijden met meerdere gangen met de beste ingrediënten.

Heerlijke familiekok in huis

Ik ben gespecialiseerd in maaltijden met meerdere gangen voor speciale evenementen van alle soorten en maten.

Gastronomisch dineren bij Christiann

Ik ben gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige eetervaringen door middel van combinaties van eten en drinken.

Vrolijke dinerervaringen door chef Morgan

Als chef-kok heb ik in restaurants gewerkt en high-end klanten zoals Kenny G en Lady Gaga bediend.

Picknicks aan de Stille Oceaan door Brynne

Ik maak gepersonaliseerde strandpicknicks voor bezoekers om te genieten van de charme van Newport.

Proefmenu's en maaltijden van Peter

Ik heb een diploma van Le Cordon Bleu en heb op privélandgoederen en in de haute cuisine gewerkt.

Privéchef Crystal

Gepassioneerd door diverse keukens, creatieve kruidenmixen en gedurfde smaakideeën.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca