Airbnb Services

Koks in Los Angeles

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Mindful maaltijden door Ryan

Ik ben gepassioneerd door bewust koken dat vertrouwen en levensstijlveranderingen inspireert.

Mediterrane fusiesmaken door Amir

Ik moderniseer de recepten van het restaurant van mijn familie met mijn vaardigheden van het Institute of Culinary Education.

Luxe privé-diner door chef-kok Jimmy Matiz

Winnaar van Food Network's Chopped met meer dan tien jaar ervaring in Michelin-sterrenkeukens over de hele wereld. Ik creëer verfijnde, seizoensgebonden dineerervaringen in Zuid-Californië die zijn ontworpen om te verrassen en te verrassen

Stedelijke voorraadkastcreaties door Kevin

Ik combineer mijn gastvrijheid met culinaire vaardigheden die ik heb opgedaan in keukens zoals James Republic.

Californische ranchero-keuken door Cam

Als eigenaar van Tarrare 's heb ik voor 200 gasten gecaterd en voor een beroemd stel gekookt.

Seizoensgebonden, experimenteel Italiaans diner door chef-kok Emma

Ik ben het meest verbonden met Italiaanse en mediterrane smaken, dankzij mijn Italiaanse grootmoeder.

Wereldwijde smaken door Keven

Ik heb een formele culinaire opleiding gevolgd in de Verenigde Staten en Europa en run een catering- en evenementenbedrijf.

Dineren op restaurantniveau door Brenda

Ik bied hoogwaardige gerechten aan die in je woning of vakantiewoning worden bereid.

Levendige Cali-mediterrane menu's van Liza

Ik heb meegedaan aan wedstrijden op Food Network en Hulu en ik heb gekookt voor beroemdheden zoals Elizabeth Banks.

Culinair uitje door Ryan

Ik maak voortreffelijke maaltijden met meerdere gangen met de beste ingrediënten.

Latijns-Amerikaanse smaken door Hector

Mijn kookkunst wordt gevormd door de rijke diversiteit van de Zuid-Amerikaanse keuken.

Gastronomisch dineren bij Jaydene

Ik heb gekookt voor voormalige presidenten, een prins, beroemdheden en atleten.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca