Airbnb Services

Koks in West Hollywood

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Heerlijke maaltijden van een privékok in West Hollywood

Kok

Southern Soul with a French Twist by Chef Ponder

18 jaar ervaring Mijn focus: de soulvolle tradities van de zuidelijke keuken met nauwkeurige Franse technieken. Ik heb een culinaire graad voor beeldende kunst van Le Cordon Bleu College of Culinary Arts in combinatie met een bedrijfsmanagementdiploma van het illustere Morehouse College. Ik hielp een restaurantgroep bij het bereiken van 85% ingrediënten van boerderij tot tafel en hield de voedselkosten onder de 20%. Nu ben ik een privékok die aan je behoeften voldoet. Mijn specialiteit is: jouw voorkeur.

Kok

De veganistische ervaring: een privéchef op basis van planten

Maak kennis met chef-kok JustNCase! Met jarenlange ervaring in de culinaire industrie heb ik met succes mijn eigen foodtruck geëxploiteerd en een bloeiend privékoksbedrijf gelanceerd, gericht op een diverse klantenkring. Mijn passie voor het creëren van smaakvolle maaltijden van hoge kwaliteit heeft me ertoe gebracht om met meerdere spraakmakende klanten in vertrouwelijke omgevingen te werken en gepersonaliseerde eetervaringen te bieden die prioriteit geven aan smaak, gezondheid en presentatie. Of het nu gaat om het maken van innovatieve plantaardige gerechten of het samenstellen van meergangenmaaltijden, ik breng professionaliteit, creativiteit en aandacht voor detail voor elke eetervaring. Laat me de luxe van een privékok meenemen naar je Airbnb-verblijf!

Kok

Cali Mediterranean by Liza

Ik ben een lokale privékok die voor Allison Holker, Sebastian Stan en andere klanten in de privésector heeft gewerkt. Ik begon mijn privékokservices in Malibu Beach Recovery Home. Daar heb ik veel van mijn recepten opnieuw uitgevonden om te voldoen aan hun lage glycemische dieet. Ik stond in de gelederen als hun souschef en culinaire leraar. Mijn niche is mediterraan eten en gebak.

Kok

Gezond seizoensgebonden dineren met Nutritional Chef Cate

4 jaar ervaring Ik heb 4 jaar ervaring met het koken van gezondheidsondersteunende maaltijden om klanten in LA te genezen. Ik ben een holistische gezondheidscoach die is gecertificeerd door het Institute for Integrative Nutrition. Food Network's 'Chopped' -kampioen en toernooi finalist.

Kok

Privédinerervaring samengesteld door chef-kok Neicy

15 jaar ervaring Focussen op comfortfood met een twist, kook ik voor beroemdheden en exclusieve evenementen. Mijn oma heeft me getraind en ik heb mijn vaardigheden verfijnd aan het Illinois Institute of Art. Ik heb ook MeMa's Southern Hospitality en Chef Neicy Flavor Company opgericht.

Kok

Gastronomisch dineren door Dylan

5 jaar ervaring Ik doe er alles aan om vers, gastronomisch eten aan je tafel te brengen. Ik heb gestudeerd onder een aantal van de beste chef-koks in LA. Ik schreef een kookboek voor kinderen met eetstoornissen.

Alle services met koks

Jazz-up klassiekers door Jasmin

Tien jaar ervaring heb ik gastvrijheid en uitvoering in private dining onder de knie. Ik heb een culinaire graad van het Kesier Culinary Institute. Ik geef les in toekomstige chef-koks, wat mijn grootste prestatie is.

Lekker uit eten bij Caleb

Acht jaar ervaring Ik ben een professionele chef-kok en voedselontwerper met keukenervaring van wereldklasse. Ik ben opgeleid bij Bouchon Bistro en heb ook gestudeerd onder chef-kok Thomas Keller bij French Laundry. Ik heb het geluk gehad om te werken bij The French Laundry en Bouchon Bistro.

Afro-Caribische smaken door Ashley

Ik ben chef-kok Ashley en ik breng een diep persoonlijk perspectief op elk gerecht dat ik maak. Mijn Afro-Caribische fusiongerechten eren traditie en vieren creativiteit, geïnspireerd op mijn Jamaicaans-Amerikaanse erfgoed, formele culinaire training van de New School of Cooking en zes jaar ervaring als chef-kok. Mijn werk gaat echter verder dan mijn eten. Mijn reis als zwarte immigrantenvrouw in de culinaire wereld is een bewijs van veerkracht en leiderschap. Ik ben gepassioneerd over het uitdagen van stereotypen, het versterken van de stemmen van immigrantenzwarte vrouwen en het benadrukken van onze bijdragen. Voor jou is koken meer dan een maaltijd - het is een viering van cultuur, identiteit en de verhalen die ons verbinden. Ik ben gepassioneerd over het behoud en het delen van de schoonheid van de Caribische cultuur met jou terwijl ik een ruimte creëer voor reflectie en ongelooflijk eten.

Global Soul Kitchen door chef-kok Ameera

15 jaar ervaring Ik ben een Californiër van de derde generatie die ingrediënten aan de westkust combineert met wereldwijde specerijen. Ik heb van mijn moeder en oma geleerd, daarna door te trainen en mijn bedrijf te runnen. Ik heb de kookwedstrijd van Food Network gewonnen en heb Rihanna, Stevie Wonder en meer geserveerd.

Creatieve desserts en seizoensmenu's van chef-kok Solomon

16 jaar ervaring ben ik gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve recepten en gerechten voor kleine levensmiddelenbedrijven. Ik ben afgestudeerd aan het Culinary Institute of America. Ik richt me op onderzoek en ontwikkeling voor kleine levensmiddelenbedrijven.

Luxe dineren in huis van Ty

Ik ben een privéchef-kok met meer dan tien jaar ervaring met het creëren van gepersonaliseerde eetervaringen voor gezinnen, creatievelingen en liefhebbers van eten in heel Californië. Mijn koken is geworteld in multiculturele fusion—blending soulvolle smaken uit het zuiden, het Caribisch gebied, Latijns-Amerika en daarbuiten. Ik heb mijn naam opgebouwd via mond-tot-mondreclame, koken voor klanten die me jaar na jaar uitnodigen vanwege de verbinding en zorg die ik op elk bord breng. Wat maakt me anders? Ik kook niet alleen - ik vertaal het gevoel in eten. Of het nu gaat om comfort, feest of nostalgie, ik haal de emotionele kant van een maaltijd aan. Ik heb alles georganiseerd, van intieme verjaardagen tot pop-ups en privédiners, en ik behandel ze allemaal alsof het mijn belangrijkste is. Als je ooit een chef-kok hebt gewild die zich als familie voelt en kookt alsof ze overal hebben gewoond waar je van houdt - dit

Cali-Caribische keuken door chef-kok Jazzy Harvey

Zes jaar ervaring Ik ben een beroemde chef-kok met uitverkochte popups in LA, NYC en Miami. Ik leerde hoe ik chef-kok kon worden door naar mijn oma te kijken en in keukens te werken. Ik was te zien in een Food & Wine als chef-kok "Revitalizing the Food Scene in LA".

Lunch- en dinerservice van Sterling

20 jaar ervaring Ik ben een persoonlijke chef-kok die kookt voor gewaardeerde en rijke klanten. Ik heb een culinaire graad van Le Cordon Bleu. Ik kreeg een culinaire aanbevelingsbrief van een wereldwijd top tien rijkste lid van Forbes.

Creatieve Napolitaanse gerechten van Brady

24 jaar ervaring doe ik er goed aan om ervoor te zorgen dat mensen zich op hun gemak voelen en creatieve menu's en ervaringen leveren. Ik heb mijn culinaire vaardigheden in zowel keukens als hogedruk evenementomgevingen aangescherpt. Ik heb een mobiel Napolitaans keukenconcept gelanceerd dat gedenkwaardige gerechten, een privé-cateringbedrijf en grootschalige evenementendiensten samenstelt. Laat me je meenemen op een reis vol heerlijk en voedzaam.

Wereldwijde culinaire reizen door Shieya

Tien jaar ervaring heb ik al meer dan tien jaar speciale gerechten gemaakt met een breed scala aan invloeden. Ik ben opgeleid in Nobu en ook bij Wolfgang Puck. Ik heb Food Network's Supermarket Stakeout seizoen 6 gewonnen en ben te zien op Gastronauts.

Heerlijke creaties van Teresa

20 jaar ervaring Ik heb meer dan twee decennia van diverse ervaring in hogedruk keukenomgevingen. Ik heb culinaire kunsten gestudeerd aan het Los Angeles Trade Technical College. Ik heb de Best Dressing Award van mevrouw Cubbison ontvangen.

Caribisch-Europees fusion dineren door Paola

7 jaar ervaring kook ik voor particuliere klanten en combineer ik Caribische wortels met wereldwijde smaken. Ik leerde koken van mijn moeder en parttime werk als tiener. Ik maak opvallende bakken en multiculturele gerechten.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca