Airbnb Services

Koks in Long Beach

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Vrolijke dinerervaringen door chef Morgan

Als chef-kok heb ik in restaurants gewerkt en high-end klanten zoals Kenny G en Lady Gaga bediend.

Mediterrane en Europese keuken in Michelin-stijl

Michelin-opgeleid, brengt lokale producten naar je eettafel!

Wereldwijde culinaire reizen door Shieya

Ik creëer speciale menu's die zijn geïnspireerd op mijn Zuid-Amerikaanse roots, wereldwijde regionale keukens en gastronomische invloeden. Ik vind het geweldig om tevreden glimlachen en blije smaakpapillen te zien!

Heerlijke familiekok in huis

Ik ben gespecialiseerd in maaltijden met meerdere gangen voor speciale evenementen van alle soorten en maten.

Creatieve Napolitaanse expressies door Brady

Als chef-kok en eigenaar van Hi-Fi Pizza Pi combineer ik klassieke Italiaanse smaken met moderne twists.

Wereldwijde smaken door Keven

Ik heb een formele culinaire opleiding gevolgd in de Verenigde Staten en Europa en run een catering- en evenementenbedrijf.

Californische Ranchero-keuken door Cam

Mijn gerechten bevatten humaan geproduceerde eiwitten en biologische ingrediënten van boerenmarkten.

Onorthodox koken met Lou

Ik ben afgestudeerd aan Le Cordon Bleu en heb meegedaan aan Food Network. Ik creëer herinneringen via eten.

Soulful comfortfood door Neicy

Ik kook Zuid-Caraïbische maaltijden die sterren, gezinnen en onvergetelijke nachten voeden.

Dieetvriendelijke menu's van Daniela

Ik maak hoogwaardige gerechten met dieetvriendelijke opties en oog voor kunstzinnigheid en detail.

Het Mesa Montano-evenement door Michael

Ik maak soulvolle, verhalende maaltijden tijdens intieme bijeenkomsten die geworteld zijn in verbinding.

Creatieve seizoensgebonden keuken door Sarina

Ik ben een vrolijke, prestatiegerichte chef-kok die zich richt op smaak, finesse en presentatie.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca