Airbnb Services

Koks in Rancho Cucamonga

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

De seizoensgebonden chef's tafel — Scandinavisch x Japans

Vloeiend in tafelgesprekken, met jarenlange ervaring van A-lijsten tot superjachten - brengt smaak, finesse en een beetje magie in elke eetervaring. Het is een feest! IG: @caviarcitizen

Stijlvol thuis dineren met Taja

Ik heb in restaurants gewerkt en ben gespecialiseerd in proeverijen met wereldwijde invloeden.

Chef-kok Sheridan van Street and Spice

Het serveren van eten dat je ziel raakt, een glimlach opbouwt en je meer dan tevreden achterlaat!

The Pantry Table door chef Claire

Privédineren op Michelin-niveau met seizoensgebonden ingrediënten en oprechte gastvrijheid.

Vers van boer tot bord uit Californië

Vakkundig samengestelde menu's met versheid in het achterhoofd

Tafel in de tuin door Tamiris Wenni

Ik breng de vaardigheden die ik in restaurants heb geleerd naar jouw huis. Ik werk met verse producten, waarbij ik me richt op seizoensgebonden ingrediënten en groenten.

Verheven lunches en diners door Fletch

Ik ben een legerveteraan die 20 jaar heeft gekookt, van gastronomisch dineren tot evenementencatering.

Gezonde seizoensgebonden gerechten met voedingschef Cate

Een gezond diner thuis met seizoensgebonden ingrediënten van lokale boeren.

Wereldwijde wellness-geïnspireerde keuken door Suzanne

Ik kook meeslepende gerechten voor lichaam, geest en ziel, waarbij ik wellness combineer met wereldwijde smaken.

Fine-dining feesten van Dylan

Ik ben een beroemde chef-kok die in Michelin-sterrenrestaurants is opgeleid.

Californische smaken door chef-kok Cappi

Ik ben een getalenteerde chef-kok die hoogwaardige en betaalbare maaltijden biedt voor alle soorten evenementen.

Caribisch-Amerikaanse veganistische gerechten door chef-kok Lovelei

Creatieve, plantaardige en holistische voeding met biologische en seizoensgebonden ingrediënten.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca