
Airbnb Services
Koks in Puebla
Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.
Heerlijke maaltijden van een privékok in Puebla

Kok
Puebla
Vive la gastronomía poblana por Andrea
Hallo, ik ben Andrea en ik deel graag de liefde die ik voel voor de smaken en tradities van mijn mensen. Ik ben geboren in de Mexicaanse staat met de meest complexe en gevarieerde selectie van ingrediënten waardoor Puebla de geboorteplaats werd van de meest heerlijke gerechten in het land voor de wereld. Als kind ben ik opgegroeid, omringd door koks en aroma's in de familierestaurants en met hen heb ik geleerd om de passie voor onze gastronomie te creëren en te repliceren.

Kok
Privédineren met chef-kok Juan Carlos
20 jaar ervaring ben ik gespecialiseerd in het leveren van unieke eetervaringen. Ik ging naar de culinaire school en trainde in AAA-standaard hotels. Ik ben al meer dan vijf jaar een topchef in Mexico.

Kok
Fusion-keuken door Gustavo: privéchef
7 jaar ervaring Ik ben een professionele chef-kok die gespecialiseerd is in internationale en fusionkeuken. Ik was te zien als chef-kok voor Take A Chef in Guadalajara.

Kok
Achter de vlam en fusion smaken van Erick
Acht jaar ervaring begon ik in Mexico en leerde ik van meesters zoals Benito Molina en Gordon Ramsay. Ik heb gestudeerd aan het Conservatorium van de Cultuur van de Mexicaanse Keuken. Ik ben momenteel de eigenaar van een creatief gastronomisch bedrijf.

Kok
Moderne Mexicaanse smaken van Michael
Tien jaar ervaring Ik ben een eersteklas Mexicaanse chef-kok. Ik leerde van mijn familie en in de keukens van New York en opende meer dan tien restaurants. Ik heb gekookt voor topsporters zoals Kevin Durant en Landon Donovan.

Kok
De smaken van Mexico door Jorge
25 jaar ervaring vind ik enorm veel vreugde in het samenstellen van menu's voor kleine groepen en het leggen van connecties met gasten. Ik heb een Diplôme en Cuisine van Le Cordon Bleu culinaire school. Als adviseur voor eten en drinken heb ik mijn expertise geleend aan restaurants en hotels.
Alle services met koks

Modern Mexicaans koken van Rodrigo
14 jaar ervaring begon ik in een Japans restaurant en vervolgens bij Biko, waar ik geavanceerde technieken leerde. Ik heb een diploma in het maken van gebak bij Le Cordon Bleu. Ik ben in 2014 geselecteerd om stage te lopen bij Noma.

De heilige drie-eenheid van Mexicaans eten
13 jaar ervaring Ik lever op maat gemaakte cateringdiensten voor bedrijfsevenementen en vieringen. Ik heb gestudeerd aan de National School of Anthropology and History en de UVM. In 2015 creëerde de gastronomische salsaslijn Mapachtli ambachtelijke salsas.

Gezonde smaken van Fernanda
19 jaar ervaring Ik ben een plantaardige chef-kok en ondernemer, met passie biologische, voedzame maaltijden. Ik studeerde in Mexico en Miami en behaalde een Vegan Fusion-certificering bij Mark Reinfield. Ik heb gekookt voor spraakmakende klanten zoals Billie Eilish en Miami burgemeester Francis Suarez.

Mexicaanse familie-stijl por Alex
12 jaar ervaring Professionele chef-kok, ik werkte in Spanje, Playa del Carmen en San Miguel de Allende. Ik heb de basisprincipes en technieken van een professionele keuken geleerd. Ik ontwierp gastronomische ervaringen voor merken zoals HBO, BVLGARI, Spotify en Netflix.

Fusion tafel van Rodrigo
14 jaar ervaring Mijn culinaire vaardigheden worden beïnvloed door Japanse keukens, cruiseschepen en gebak. Ik studeerde af met een banketbakkersdiploma voor een zesjarige culinaire carrière op privéjachten. Afgezien van een culinaire basis in de Japanse keuken, heb ik ook een banketbakkerij.

Kleine hapjes van Mexico door Alex
12 jaar ervaring heb ik mijn ambacht in restaurants en via mijn eigen cateringbedrijf aangescherpt. Ik ben opgeleid door Andrés Madrigal, Gonzalo Colín, Paco Roncero. Ik heb meer dan 1000 diensten voorbereid en onvergetelijke momenten gecreëerd.
Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen
Professionals uit de regio
Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat
Met zorg geselecteerd op kwaliteit
Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring
Een sterke reputatie
Minstens twee jaar werkervaring in de horeca