
Airbnb Services
Koks in Mexico-Stad
Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.
Heerlijke maaltijden van een privékok in Mexico-Stad

Kok
Privédineren met chef-kok Juan Carlos
20 jaar ervaring ben ik gespecialiseerd in het leveren van unieke eetervaringen. Ik ging naar de culinaire school en trainde in AAA-standaard hotels. Ik ben al meer dan vijf jaar een topchef in Mexico.

Kok
Achter de vlam en fusion smaken van Erick
Acht jaar ervaring begon ik in Mexico en leerde ik van meesters zoals Benito Molina en Gordon Ramsay. Ik heb gestudeerd aan het Conservatorium van de Cultuur van de Mexicaanse Keuken. Ik ben momenteel de eigenaar van een creatief gastronomisch bedrijf.

Kok
Moderne Mexicaanse smaken van Michael
Tien jaar ervaring Ik ben een eersteklas Mexicaanse chef-kok. Ik leerde van mijn familie en in de keukens van New York en opende meer dan tien restaurants. Ik heb gekookt voor topsporters zoals Kevin Durant en Landon Donovan.

Kok
Mexicaans eten van Natalia
22 jaar ervaring gaf ik les in koken op televisie en media en train ik nieuwe chef-koks om duurzame menu's te maken. Ik heb in Spanje gestudeerd en vervolgens naar Toscane gereisd om me te specialiseren in Italiaanse gerechten en wijn. Ik werk in de zomer als privéchef voor een prinses in Frankrijk en Zwitserland.

Kok
Mexico-Stad
Smaken van Mexico door Alberto
Acht jaar ervaring Praktijken en werken in een hotel in Mexico-stad, banket met een Italiaanse chef-kok. Ik heb mijn gastronomie gestudeerd en afgerond aan de UNIVDEP University. Ik heb de kans gehad om voor mediamensen te koken.

Kok
Modern Mexicaans koken van Rodrigo
14 jaar ervaring begon ik in een Japans restaurant en vervolgens bij Biko, waar ik geavanceerde technieken leerde. Ik heb een diploma in het maken van gebak bij Le Cordon Bleu. Ik ben in 2014 geselecteerd om stage te lopen bij Noma.
Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen
Professionals uit de regio
Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat
Met zorg geselecteerd op kwaliteit
Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring
Een sterke reputatie
Minstens twee jaar werkervaring in de horeca