Airbnb Services

Koks in Cuajimalpa

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Heerlijke maaltijden van een privékok in Cuajimalpa

Kok

Mexico-Stad

Smaken van Mexico door Alberto

Acht jaar ervaring Praktijken en werken in een hotel in Mexico-stad, banket met een Italiaanse chef-kok. Ik heb mijn gastronomie gestudeerd en afgerond aan de UNIVDEP University. Ik heb de kans gehad om voor mediamensen te koken.

Kok

Achter de vlam en fusion smaken van Erick

Acht jaar ervaring begon ik in Mexico en leerde ik van meesters zoals Benito Molina en Gordon Ramsay. Ik heb gestudeerd aan het Conservatorium van de Cultuur van de Mexicaanse Keuken. Ik ben momenteel de eigenaar van een creatief gastronomisch bedrijf.

Kok

Privédineren met chef-kok Juan Carlos

20 jaar ervaring ben ik gespecialiseerd in het leveren van unieke eetervaringen. Ik ging naar de culinaire school en trainde in AAA-standaard hotels. Ik ben al meer dan vijf jaar een topchef in Mexico.

Kok

De Heilige Drievuldigheid van Mexicaans eten

13 jaar ervaring Ik lever op maat gemaakte cateringdiensten voor bedrijfsevenementen en vieringen. Ik heb gestudeerd aan de National School of Anthropology and History en de UVM. In 2015 creëerde de gastronomische salsaslijn Mapachtli ambachtelijke salsas.

Kok

Fusion tafel van Rodrigo

14 jaar ervaring Mijn culinaire vaardigheden worden beïnvloed door Japanse keukens, cruiseschepen en gebak. Ik studeerde af met een banketbakkersdiploma voor een zesjarige culinaire carrière op privéjachten. Afgezien van een culinaire basis in de Japanse keuken, heb ik ook een banketbakkerij.

Kok

Modern Mexicaans koken van Rodrigo

14 jaar ervaring begon ik in een Japans restaurant en vervolgens bij Biko, waar ik geavanceerde technieken leerde. Ik heb een diploma in het maken van gebak bij Le Cordon Bleu. Ik ben in 2014 geselecteerd om stage te lopen bij Noma.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca