Airbnb Services

Koks in Manhattan Beach

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Heerlijke familiekok in huis

Ik ben gespecialiseerd in maaltijden met meerdere gangen voor speciale evenementen van alle soorten en maten.

Mindful maaltijden door Ryan

Ik ben gepassioneerd door bewust koken dat vertrouwen en levensstijlveranderingen inspireert.

Wereldwijde culinaire reizen door Shieya

Ik creëer speciale menu's die zijn geïnspireerd op mijn Zuid-Amerikaanse roots, wereldwijde regionale keukens en gastronomische invloeden. Ik vind het geweldig om tevreden glimlachen en blije smaakpapillen te zien!

Wereldwijde smaken door Keven

Ik heb een formele culinaire opleiding gevolgd in de Verenigde Staten en Europa en run een catering- en evenementenbedrijf.

Verheven lunches en diners door Fletch

Ik ben een legerveteraan die 20 jaar heeft gekookt, van gastronomisch dineren tot evenementencatering.

Vrolijke dinerervaringen door chef Morgan

Als chef-kok heb ik in restaurants gewerkt en high-end klanten zoals Kenny G en Lady Gaga bediend.

Californische smaken door chef-kok Cappi

Ik ben een getalenteerde chef-kok die hoogwaardige en betaalbare maaltijden biedt voor alle soorten evenementen.

Californische ranchero-keuken door Cam

Als eigenaar van Tarrare 's heb ik voor 200 gasten gecaterd en voor een beroemd stel gekookt.

Het Mesa Montano-evenement door Michael

Ik maak soulvolle, verhalende maaltijden tijdens intieme bijeenkomsten die geworteld zijn in verbinding.

Verhoogde comfortmaaltijden door Ty Bri

Ik heb in topkeukens zoals Barton G gewerkt en voor LL Cool J en Stevie Wonder gekookt.

Thailand aan tafel

Elk gerecht is gemaakt met liefde en traditie doorgegeven waardoor Thailand op je bord komt.

Frans menu

Ontdek de smaken van Frankrijk via dit menu met 100% verse Franse producten, van voorgerecht tot dessert

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca