Airbnb Services

Koks in Cypress

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Privéchef-kok Seyhan

Turkse en mediterrane gerechten, een mix van traditie en moderne presentatie.

Proefmenu's en maaltijden van Peter

Ik heb een diploma van Le Cordon Bleu en heb op privélandgoederen en in de haute cuisine gewerkt.

Kokumi BBQ Fine Dining door chef-kok Dweh

Ik combineer verfijnde kooktechnieken met barbecue en creëer een meergangenmenu dat de kokumi-smaak, de precisie van de presentatie en de onvergetelijke gastvrijheid benadrukt. Inclusief gratis wijn op fles

Privéchef Crystal

Gepassioneerd door diverse keukens, creatieve kruidenmixen en gedurfde smaakideeën.

Creatieve seizoensgebonden keuken door Sarina

Ik ben een vrolijke, prestatiegerichte chef-kok die zich richt op smaak, finesse en presentatie.

Wellness en smaak: een culinaire reis met Natalia

Ik combineer gezondheid, smaak en creativiteit in elk gerecht dat ik klaarmaak.

Soulvolle smaken van Tahera

Ik ben een Zuidelijke kok die is opgeleid door iconische chef-koks zoals Tyler Florence en Wolfgang Puck.

Privéchef Daniella

Privédineren, catering, creatieve gerechten, verse ingrediënten.

Rawbar-services van chef-kok Jose

Privéchef-kok gespecialiseerd in premium Raw Bars. Gastronomische dinerservice met Italiaanse, Franse of boerderijverse Californische menu's. Laat de keuken maar aan mij over!

Onvergetelijke maaltijden door chef-kok Dom

Ik bied op maat gemaakte diners, catering, maaltijdbereiding en menuontwerp voor mijn klanten.

Dieetvriendelijke menu's van Daniela

Ik maak hoogwaardige gerechten met dieetvriendelijke opties en oog voor kunstzinnigheid en detail.

A-lijst verhoogde borden door chef-kok Keis

Chef Keis is een culinaire krachtpatser. Wereldwijd opgeleid, met vaardigheden die in Frankrijk zijn beheerst. Ze is verkozen tot een van de 25 beste privéchefs in LA. Ze serveert gedurfde smaken, een felle stijl en onvergetelijke ervaringen op elk bord.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca