Airbnb Services

Koks in Carson

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Eclectische wereldwijde keuken door Kathleen

Ik maak innovatieve menu's met seizoensgebonden ingrediënten.

Vrolijke dinerervaringen door chef Morgan

Als chef-kok heb ik in restaurants gewerkt en high-end klanten zoals Kenny G en Lady Gaga bediend.

Verheven lunches en diners door Fletch

Ik ben een legerveteraan die 20 jaar heeft gekookt, van gastronomisch dineren tot evenementencatering.

Handgemaakte diners van Royce

Als chef-kok en restauranthouder creëer ik diverse menu's die zijn afgestemd op de smaak van de gasten.

Dineren met CulinAri_elle

Door naar 14 landen te reizen (en het worden er steeds meer), ontdekte ik de charme van het maken van eetbare kunst voor mensen die net als ik houden van eten uit de hele wereld.

Mediterrane ervaring door chef Damian

Een culinaire reis door Zuid-Europa, waar familierecepten, mediterrane aroma's en oprechte traditie samenkomen om de smaken van mijn thuis rechtstreeks op je tafel te brengen.

Familiale gastronomische gerechten door Joy

Ik heb gekookt voor muzikanten en topsporters en ik stond in topmagazines.

Privéchef Daniella

Privédineren, catering, creatieve gerechten, verse ingrediënten.

Koken met vuur door Jennifer

Oprichter van Conchitas & Ember & Spice — bekroonde chef-kok die vuur, smaak en kunst aan elke tafel brengt. Gevestigd in SD. Milspouse Owned

Scratch Chef tot je dienst

Ik breng meer dan 12 jaar ervaring mee naar je tafel. Laat me je maaltijden en ervaring onvergetelijk maken.

Gezonde seizoenskoken door Katelyn

Als voormalig chef-kok van Sweetgreen heb ik het menu voor de 250 vestigingen gemaakt.

Gastronomisch dineren bij Norr Kitchen - Noord-LA

Ik ben gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige eetervaringen door middel van combinaties van eten en drinken.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca