Airbnb Services

Koks in Siena

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Heerlijke maaltijden van een privékok in Siena

Kok

Francesco's hoogwaardige Italiaanse keuken

25 jaar ervaring heb ik mijn vaardigheden aangescherpt in de keukens van restaurants in Italië in Rome en Toscane. Ik specialiseerde me als chef-kok bij het Istituto Alberghiero di Chianciano Terme. Ik heb maaltijden en evenementen gedaan voor managers en belangrijke personages op exclusieve locaties.

Kok

Toscaanse en Campaanse smaken door Roberto

20 jaar ervaring Ik ben een professionele chef-kok met ervaring in gastvrijheid en restaurants. Ik heb getraind in culinaire instituten en door praktische ervaring met familietradities. Ik geef les in enogastronomie aan een horecabinstituut en deel mijn expertise op het gebied van wijn en eten.

Kok

Raffaele en Giovanna's Toscaans koken

25 jaar ervaring Eigenaar van een pizzeria en chef-kok in prestigieuze hotels in Florence. Professionele kwalificatie voor cateraars. Ik werk met mijn vrouw als privékok.

Kok

Roberto's geavanceerde Italiaanse keuken

Met meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van koken, heb ik mijn passie tot mijn ambacht gemaakt. Ik ben geboren in Napels en van jongs af aan ademde ik de geuren van mijn eigen keuken: het was mijn oma die me de liefde gaf voor traditionele Napolitaanse gerechten, die nog steeds de wortels van mijn culinaire stijl vertegenwoordigen. Na het bijwonen van de hotelschool had ik de mogelijkheid om te werken in hotels en restaurants van groot prestige, waar ik mijn technische vaardigheden verfijnde en de kunst van gastvrijheid verdiepte. Vandaag blijf ik de keuken met hetzelfde enthousiasme ervaren als altijd. Ik geef les aan kinderen die dit pad willen nemen en bied thuis een exclusieve chef-kokservice aan, waardoor de kwaliteit, professionaliteit en warmte van een authentieke ervaring rechtstreeks naar de huizen van mijn klanten komen.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca