
Airbnb Services
Koks in Milaan
Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.
Heerlijke maaltijden van een privékok in Milaan

Kok
Milaan
Italiaans dineren van Giulo
Tien jaar ervaring heb ik culinaire kunsten gestudeerd, in het buitenland gewerkt en mijn eigen restaurant. Na mijn cursussen had ik praktijkervaring in restaurants in Europa. Ik voel me vereerd om door de pers te worden erkend voor mijn werk als persoonlijke chef-kok.

Kok
Corsico
Taste of the World van Diego
11 jaar ervaring Ik heb gewerkt aan vijfsterrenhotels en -restaurants. Ik heb gastronomie gestudeerd aan de Polytechnische van Bogotá en de Universidad del Sinú. Ik werk in een restaurant van een beroemde voetballer, Ivan Ramiro Córdoba.

Kok
Milaan
Klassiek Italiaans koken van Matteo
Private Chef for Ultra-High-Net-Worth Families Zeer bekwame en internationaal ervaren privékok, gespecialiseerd in lekker eten voor UHNW-families, royalty's en spraakmakende klanten. Expertise in het maken van op maat gemaakte culinaire ervaringen afgestemd op diverse dieetvoorkeuren, waaronder gastronomische, veganistische, moleculaire en sous-vide gerechten. Bediende elite klantenkring, waaronder een koninklijke familie en leidinggevenden van grote bedrijven (bijv. Meta). Gepersonaliseerde menu's ontworpen en uitgevoerd met seizoensgebonden, lokaal geproduceerde en premium ingrediënten. Beheerde full-service privédinerervaringen, waaronder coördinatie met sommeliers, barmannen en servicepersoneel. Zorg voor discretie, naadloze uitvoering en uitzonderlijke gastvrijheid in luxe woningen en reisinstellingen.

Kok
Milaan
Dora's kooklessen en chef-kok thuis
10 jaar ervaring Gespecialiseerd in traditionele Italiaanse kooklessen. De chef-kok met wie ik werk is afgestudeerd in de economie. We hebben tal van feesten georganiseerd voor verjaardagen, graden, jubilea en bruiloften.

Kok
Milaan
De culinaire hoogstandjes van Alessandro
Ik ben een persoonlijke chef-kok en ondernemer met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld catering. Manager voor 13 jaar van een gewaardeerde cocktailbar met een diner in Milan, "BOH!? CAFÉ", in 2014 heb ik opgericht samen met Walter Farioli "Intingoli", brigade van 360-graden keuken in de eten & drinken, aanbieden van diensten van advies, catering en innovatieve oplossingen voor de wereld van dineren. Ik ga de huizen van mijn klanten binnen om een unieke gastronomische ervaring te bieden, met een menu dat speciaal is gemaakt op basis van hun behoeften en wensen. Elk gerecht is ontworpen om een verhaal te vertellen, persoonlijke smaken en voorkeuren te weerspiegelen en elke gelegenheid te transformeren in een exclusief moment, wanneer eten de hoofdpersoon wordt van een onvergetelijke ervaring.
Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen
Professionals uit de regio
Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat
Met zorg geselecteerd op kwaliteit
Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring
Een sterke reputatie
Minstens twee jaar werkervaring in de horeca