Airbnb Services

Koks in Levallois-Perret

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Privéchef Caroline

Seizoensgebonden keuken, authentieke producten, vrolijke keuken, respect voor smaak.

Seizoensmenu: winterse handtekening, chef Neraudeau

Valentin Neraudeau, auteur van "van de familietuin tot uitzonderlijke tafels", die samenwerkte met Michel Guérard. Seizoensgebonden culinaire creaties aanpasbaar aan uw smaak en allergieën.

Creatieve tafels door Stanislas

Ik heb over de hele wereld gewerkt en meer recent bij La Table de Cybèle.

Privéchef Yohan Dzierzbicki / isda

Mijn doel is om elke gast een onvergetelijke ervaring te bieden door gerechten te presenteren die zijn gemaakt met de beste seizoensgebonden ingrediënten.

Creatieve menu's van Faustine

Als chef-kok aan huis bedenk ik creatieve recepten die esthetiek en verrukking combineren.

Menu Inspiratie van het moment door chef-kok Ecem

Elk gerecht weerspiegelt mijn ervaring in prestigieuze keukens.

Zoete momenten van chef Fanny

Ik maak heerlijke zelfgemaakte desserts en creëer een zachte en gezellige sfeer voor een onvergetelijk zoet moment.

Creatieve maaltijden door Carla

Ik bied een keuken aan die is geïnspireerd op mijn werk in sterrenrestaurants.

Privéchef-kok Andrea

Italiaanse keuken, traditie, creativiteit, aangepaste gerechten, zintuiglijke ervaring.

Menu's van de chef uit uw koelkast door Philippe

Als chef-kok van sterrenrestaurants sinds 2009 creëer ik recepten om het dagelijks leven te sublimeren.

AlkimiaChef door Giovanni

Ik ben gespecialiseerd in de Italiaanse keuken en creëer ervaringen van gezellige huiselijke diners tot elegante evenementen, waarbij ik traditie, smaak en een echte Italiaanse sfeer combineer.

Gastronomische ontdekking met chef Kirill

Ik ben gepassioneerd door mijn werk in de keuken, ik werk al meer dan 12 jaar als kok en nu als chef-kok, ik ben volledig toegewijd aan mijn werk

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca