Airbnb Services

Koks in Parijs

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Culinaire reis door Gustave

Ik heb samengewerkt met merken Moët Hennessy, Biotherme, Les Sources, Danone, Elle&Vire.

De tafel van Adrien

Ik maak heerlijke gerechten die emoties oproepen en elke gast blij maken.

Gastronomische allianties door Toshitaka

Ik werkte samen met de beste chef-koks en verdiende een ster in 2017.

Creatieve degustatiemenu's door Stuart

Ik ben een chef-kok die in keukens van Parijs tot Tokio, van Berlijn tot Bangkok heeft gewerkt.

Authentieke Japanse culinaire ervaring in de omgeving van Parijs

Als privékok kook ik familierecepten en traditionele Japanse gerechten zoals je die in een izakaya vindt

Franse gastronomie door chef Loïc Krimm

Als chef-kok aan huis sinds 10 jaar en met 21 jaar ervaring in de keuken, bied ik een verfijnde en op maat gemaakte Franse gastronomie, om uw maaltijden om te zetten in uitzonderlijke momenten.

Ik ben je privékok voor de dag

Menu op maat, aangepast aan jouw voorkeuren, voor een maaltijd of de hele week.

Franse gastronomie door Killian

Mijn culinaire aanpak is nauwkeurig, creatief en milieubewust.

Levendige en eigentijdse keuken door Margot Beck

Als gepassioneerde chef-kok bied ik een levendige en gastronomische keuken, geïnspireerd door plantaardige en biologische producten, voor een eigentijdse en gevoelige ervaring.

Franse keuken met inspiratie, door Christophe

Ik stel u voor om een originele ervaring te beleven door middel van een gezellige keuken vol smaakvolle ontdekkingen.

Franse gastronomie door Gustave

Ik heb in Frankrijk bij het met een Michelin-ster bekroonde L'Assiette Champenoise gewerkt en in Stockholm bij AIRA.

Brunch in Parijs door chef Luiz

Ik ben een chef-kok die gezellige, vertrouwde eetervaringen en kooklessen in Parijs aanbiedt.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca