Airbnb Services

Koks in Londen

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Italiaanse menu's van Giovanni

Ik heb gekookt in de beste Italiaanse restaurants, waaronder Al Duca in het centrum van Londen.

Seizoensgebonden plantedineren door Maisie

Ik richt me op seizoensgebondenheid, lokale inkoop en praktijken met weinig afval.

Restaurantkokproeverijmenu van Yuzu

Ik ben een chef-kok die op plekken met een Michelinster heeft gewerkt, zoals The Five Fields in Chelsea.

Eenvoudige ingrediënten, tonnen smaak van Panagiotis

Ik neem vaardigheden mee die ik beheerst in toonaangevende restaurants en van het werken met gerenommeerde chef-koks.

Seizoensmaaltijd voor een gezin of een buffetmaaltijd van Yuzu

Ik maak kleurrijke, seizoensgebonden gerechten voor bijeenkomsten, zodat elke maaltijd onvergetelijk is.

Klassieke maaltijden en verfijnde proeverijmenu's van Alan

Mijn koken benadrukt authentieke smaken, moderne technieken en de beste ingrediënten.

Romeinse keuken en wereldwijde smaken van Graciela

Ik combineer Romeinse tradities met internationale accenten, knutselen verfijnde, goed afgeronde menu's.

Etentjes en bereide maaltijden van David

Ik maak van je locatie een culinair toevluchtsoord voor een diner, vrijgezellenfeest of een feest.

Verse zelfgemaakte gerechten door Ane

Ik maak warme, geruststellende maaltijden die mensen bij elkaar brengen, geïnspireerd door familiebijeenkomsten.

Britse feestmaaltijd door privéchef uit Londen

Opgeleide banketbakker, werkzaam als privékok om gepersonaliseerde maaltijden aan klanten te leveren

Italiaans en Mediterraans lekker eten door Giovanni

Ik creëer fijne eetervaringen met traditionele en moderne mediterrane smaken.

Eet als een rockster van Mitch

Ik kook gezonde gerechten die rockstars optreden klaar houdt, zonder de smaak op te offeren.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca