Seizoensmenu: winterse handtekening, chef Neraudeau

Valentin Neraudeau, auteur van "van de familietuin tot uitzonderlijke tafels", die samenwerkte met Michel Guérard. Seizoensgebonden culinaire creaties aanpasbaar aan uw smaak en allergieën.
Automatisch vertaald
Kok in Arrondissement of Senlis
Bezorgd aan huis

Winter Signature-menu

€ 280 € 280 per gast
Minimaal € 5.600 om te boeken
aperitiefhapjes — voorgerecht — hoofdgerecht — dessert Fingerfood — 5 stuks Ingang Biologisch zachtgekookt ei, romige pastinaak met truffel, gerijpte Comté-kaas en krokant brood Gevogelte-emulsie, geroosterde hazelnootolie Borden Geroosterde kapoen met kastanjes Geglazuurde wortelgroenten Jus gereduceerd tot vin jaune, fijne koolrapenpuree Dessert Variatie van chocolade en praline Romige Grand Cru-chocolade, knapperige amandelpraline, tonkabonenijs, fijne cacaotuile

Winter Prestige Menu

€ 340 € 340 per gast
Minimaal € 6.800 om te boeken
6 voorgerechten 2 hoofdgerechten dessert Fingerfood — 6 stuks Instapniveau - I Aarde Biologisch eierparfait, romige pastinaak en zwarte truffel, gerijpte Comté-kaas, kippenemulsie met hooi, knapperig brood Ingang— II Vleesgerecht Corrèze-kalfsvleesfilet in een walnoot- en truffelkorst Volle koffiejus Knolselderijpuree, pastinaak geglazuurd met boshoning Chocolade- en frambozendessert Grand Cru chocoladebol en frambozenhart Cacaocrumble, pittig frambozensorbet Warme chocoladesluier geserveerd aan tafel
Je kunt Guillaume Jamel een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
28 jaar ervaring
Valentin Nereaudau: privéchef en culinair consultant
Carrièrehoogtepunt
Valentin Neraudeau: deelname aan seizoen 4 van top chef
Scholing en opleidingen
Valentin Neraudeau: lid van de culinaire academie van Frankrijk
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Arrondissement of Senlis, Arrondissement de Rambouillet, Arrondissement de Pontoise en Arrondissement de Mantes-la-Jolie. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Guillaume Jamel is een zakelijke host

De host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 280 Vanaf € 280 per gast
Minimaal € 5.600 om te boeken
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Seizoensmenu: winterse handtekening, chef Neraudeau

Valentin Neraudeau, auteur van "van de familietuin tot uitzonderlijke tafels", die samenwerkte met Michel Guérard. Seizoensgebonden culinaire creaties aanpasbaar aan uw smaak en allergieën.
Automatisch vertaald
Kok in Arrondissement of Senlis
Bezorgd aan huis
€ 280 Vanaf € 280 per gast
Minimaal € 5.600 om te boeken
Gratis annuleren

Winter Signature-menu

€ 280 € 280 per gast
Minimaal € 5.600 om te boeken
aperitiefhapjes — voorgerecht — hoofdgerecht — dessert Fingerfood — 5 stuks Ingang Biologisch zachtgekookt ei, romige pastinaak met truffel, gerijpte Comté-kaas en krokant brood Gevogelte-emulsie, geroosterde hazelnootolie Borden Geroosterde kapoen met kastanjes Geglazuurde wortelgroenten Jus gereduceerd tot vin jaune, fijne koolrapenpuree Dessert Variatie van chocolade en praline Romige Grand Cru-chocolade, knapperige amandelpraline, tonkabonenijs, fijne cacaotuile

Winter Prestige Menu

€ 340 € 340 per gast
Minimaal € 6.800 om te boeken
6 voorgerechten 2 hoofdgerechten dessert Fingerfood — 6 stuks Instapniveau - I Aarde Biologisch eierparfait, romige pastinaak en zwarte truffel, gerijpte Comté-kaas, kippenemulsie met hooi, knapperig brood Ingang— II Vleesgerecht Corrèze-kalfsvleesfilet in een walnoot- en truffelkorst Volle koffiejus Knolselderijpuree, pastinaak geglazuurd met boshoning Chocolade- en frambozendessert Grand Cru chocoladebol en frambozenhart Cacaocrumble, pittig frambozensorbet Warme chocoladesluier geserveerd aan tafel
Je kunt Guillaume Jamel een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
28 jaar ervaring
Valentin Nereaudau: privéchef en culinair consultant
Carrièrehoogtepunt
Valentin Neraudeau: deelname aan seizoen 4 van top chef
Scholing en opleidingen
Valentin Neraudeau: lid van de culinaire academie van Frankrijk
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Arrondissement of Senlis, Arrondissement de Rambouillet, Arrondissement de Pontoise en Arrondissement de Mantes-la-Jolie. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 1 dag voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Guillaume Jamel is een zakelijke host

De host is verantwoordelijk voor deze service.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?