Airbnb Services

Koks in Calabasas

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Cali-Caraïbische keuken door chef-kok Jazzy Harvey

Wellness-gerichte Cali-Caribische maaltijden door beroemde chef-kok Jazzy voor zowel veganisten als niet-veganisten.

Gezonde seizoensgebonden gerechten met voedingschef Cate

Een gezond diner thuis met seizoensgebonden ingrediënten van lokale boeren.

Creatieve Napolitaanse gerechten van Brady

Met mijn vaardigheden op het gebied van onderzoek en ontwikkeling heb ik een bedrijf opgezet dat de culinaire tradities van Napels in de schijnwerpers zet.

Creatieve desserts en seizoensmenu's van chef Solomon

Ik combineer creativiteit met aanpassingsvermogen en maak gerechten met seizoensgebonden ingrediënten.

Privé fine dining door Patryk

Ik bied verfijnde gerechten met een focus op hoogwaardige ingrediënten en precisie.

Meergangendiners van Morgan

Ik ben gespecialiseerd in maaltijden met meerdere gangen voor speciale evenementen van alle soorten en maten.

Californische fusionkeuken door Collin

Ik werkte in een sterrenrestaurant en ben gespecialiseerd in wereldse smaken.

Chef Ty 's Lux Brunch, Grazing, & Dinner Concierge

Een unieke privéchef-ervaring met luxe brunchspreads, elegante buffettafels en diners met meerdere gangen, speciaal voor jou samengesteld en gekookt.

Global Soul Kitchen door chef-kok Ameera

Een mix van Caribische, St. Lucian en Aziatische smaken, doordrenkt met genezing en West Coast-flair

Verfijnde Italiaanse smaken door Joey

Ik ben afgestudeerd in Le Cordon Bleu en transformeer woningen in verfijnde Italiaanse restaurants.

Verfijnde Italiaanse keuken door Maria

Ik maak hartelijke, verfijnde gerechten met seizoensgebonden ingrediënten van topkwaliteit.

Californische Ranchero-keuken door Cam

Mijn gerechten bevatten humaan geproduceerde eiwitten en biologische ingrediënten van boerenmarkten.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca