Airbnb Services

Koks in Altadena

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Heerlijke maaltijden van een privékok in Altadena

Kok

Southern Soul with a French Twist by Chef Ponder

18 jaar ervaring Mijn focus: de soulvolle tradities van de zuidelijke keuken met nauwkeurige Franse technieken. Ik heb een culinaire graad voor beeldende kunst van Le Cordon Bleu College of Culinary Arts in combinatie met een bedrijfsmanagementdiploma van het illustere Morehouse College. Ik hielp een restaurantgroep bij het bereiken van 85% ingrediënten van boerderij tot tafel en hield de voedselkosten onder de 20%. Nu ben ik een privékok die aan je behoeften voldoet. Mijn specialiteit is: jouw voorkeur.

Kok

Gastronomisch dineren door Dylan

5 jaar ervaring Ik doe er alles aan om vers, gastronomisch eten aan je tafel te brengen. Ik heb gestudeerd onder een aantal van de beste chef-koks in LA. Ik schreef een kookboek voor kinderen met eetstoornissen.

Kok

Pasadena

Privélunch en dinerservice door chef-kok Fletch

20 jaar ervaring Ik ben een persoonlijke chef-kok die kookt voor gewaardeerde en rijke klanten. Ik heb een culinaire graad van Le Cordon Bleu. Ik kreeg een culinaire aanbevelingsbrief van een wereldwijd top tien rijkste lid van Forbes.

Kok

Cali-Caribische keuken door chef-kok Jazzy Harvey

Zes jaar ervaring Ik ben een beroemde chef-kok met uitverkochte popups in LA, NYC en Miami. Ik leerde hoe ik chef-kok kon worden door naar mijn oma te kijken en in keukens te werken. Ik was te zien in een Food & Wine als chef-kok "Revitalizing the Food Scene in LA".

Kok

Lekkere eetavonturen van Neala

Acht jaar ervaring Ik ben de banketbakker van het Le Meridien Hotel. Daarvoor was ik persoonlijke en cateringchef. Ik heb een associate degree in culinaire kunsten. Ik zorgde voor catering voor exclusieve evenementen en klanten zoals Smashbox Cosmetics.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca