Levende keuken en biologische producten

Plantaardige en bloemige smaken zijn de meest subtiele en spannende. Daarom staan ze centraal in mijn culinaire, gevoelige en geëngageerde creaties.
Automatisch vertaald
Kok in Parijs
Bezorgd aan huis

Vegetarische ontdekking

€ 82 per gast
Vijftallige maaltijd die rijke, zoete en hartige smaken combineert: verse kaas met daarop chutney shiso en crackle; rodebietentartaar met gerookte olie, witte vruchten en stukjes Parmezaanse kaas; miso-bloemkooltempura, wilde rijst en amandelmelkemulsie; tiramisu met vijgen en Lillet; citrusmoelleux en zwarte thee. Seizoensmenu. Laten we het erover hebben!

Privédiner

€ 85 per gast
Een vijfvoudig bistronomisch diner om de klassiekers van de Franse gastronomie op een eigentijdse manier te herontdekken: Tartaar van verloren bolletje en yuzu-witte vis; Perfect ei, maïscrème, miso-emulsie, gebrande maïs en polenta-tegels; Eendenfilet met granaatappelmelasse, zoete aardappelpuree en bietencondiment; Zelfgemaakte chocolade, vanille en tonkaboon; Mini pavlova met seizoensfruit. Seizoensmenu. Laten we het erover hebben!

Aziatisch fusing

€ 85 per gast
Een vijfvoudige dialoog tussen Aziatische en Franse culinaire invloeden. Schone borden, waar zacht bakken, augurken en umami sauzen het eens zijn met eenvoud: Onigiris met kimshi en pruimen saus uit Korea; Sea bream Carpaccio, tiger leche en chili olie; Beef Tataki, smeltende groenten en pruimen augurken; Zwarte sesam stoomamer, witte chocolade ganache en citrus segmenten; Financier matcha. Seizoensmenu. Laten we het erover hebben!

Avond met combineren van eten en drinken

€ 150 per gast
Een menu met vijf combinaties van gerechten en wijn of mocktails, voor een nieuwsgierige en toegewijde avond, van biologische en lokale producten. Aangepast menu gedurende de seizoenen. Laten we het erover hebben!
Je kunt Margot een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
3 jaar ervaring
Cheffe de partie bij Crème (Bistronomisch restaurant in Montmartre)
Carrièrehoogtepunt
Deelname aan de culinaire residentie van Villa Rocabella, een luxe residentie in Le Pradet
Scholing en opleidingen
CAP keuken
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Parijs, Versailles en Saint-Germain-en-Laye. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Margot is een particuliere host

De host is verantwoordelijk voor deze service.
Geen beschikbaarheid
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Levende keuken en biologische producten

Plantaardige en bloemige smaken zijn de meest subtiele en spannende. Daarom staan ze centraal in mijn culinaire, gevoelige en geëngageerde creaties.
Automatisch vertaald
Kok in Parijs
Bezorgd aan huis
Geen beschikbaarheid
Gratis annuleren

Vegetarische ontdekking

€ 82 per gast
Vijftallige maaltijd die rijke, zoete en hartige smaken combineert: verse kaas met daarop chutney shiso en crackle; rodebietentartaar met gerookte olie, witte vruchten en stukjes Parmezaanse kaas; miso-bloemkooltempura, wilde rijst en amandelmelkemulsie; tiramisu met vijgen en Lillet; citrusmoelleux en zwarte thee. Seizoensmenu. Laten we het erover hebben!

Privédiner

€ 85 per gast
Een vijfvoudig bistronomisch diner om de klassiekers van de Franse gastronomie op een eigentijdse manier te herontdekken: Tartaar van verloren bolletje en yuzu-witte vis; Perfect ei, maïscrème, miso-emulsie, gebrande maïs en polenta-tegels; Eendenfilet met granaatappelmelasse, zoete aardappelpuree en bietencondiment; Zelfgemaakte chocolade, vanille en tonkaboon; Mini pavlova met seizoensfruit. Seizoensmenu. Laten we het erover hebben!

Aziatisch fusing

€ 85 per gast
Een vijfvoudige dialoog tussen Aziatische en Franse culinaire invloeden. Schone borden, waar zacht bakken, augurken en umami sauzen het eens zijn met eenvoud: Onigiris met kimshi en pruimen saus uit Korea; Sea bream Carpaccio, tiger leche en chili olie; Beef Tataki, smeltende groenten en pruimen augurken; Zwarte sesam stoomamer, witte chocolade ganache en citrus segmenten; Financier matcha. Seizoensmenu. Laten we het erover hebben!

Avond met combineren van eten en drinken

€ 150 per gast
Een menu met vijf combinaties van gerechten en wijn of mocktails, voor een nieuwsgierige en toegewijde avond, van biologische en lokale producten. Aangepast menu gedurende de seizoenen. Laten we het erover hebben!
Je kunt Margot een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
3 jaar ervaring
Cheffe de partie bij Crème (Bistronomisch restaurant in Montmartre)
Carrièrehoogtepunt
Deelname aan de culinaire residentie van Villa Rocabella, een luxe residentie in Le Pradet
Scholing en opleidingen
CAP keuken
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Parijs, Versailles en Saint-Germain-en-Laye. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Margot is een particuliere host

De host is verantwoordelijk voor deze service.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?