Airbnb Services

Koks in National City

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Heerlijke maaltijden van een privékok in National City

Kok

Moderne Mexicaanse keuken van Israël

22 jaar ervaring Ik ben een doorgewinterde chef-kok en culinair adviseur die traditionele Mexicaanse gerechten kookt. Ik heb aan Le Cordon Bleu Las Vegas gestudeerd en mijn culinaire vaardigheden verbeterd. Ik heb door het land gereisd om restaurants te helpen door menu's te verfijnen en keukens te stroomlijnen.

Kok

Zintuiglijk gedreven privédineren door Daniella

20 jaar ervaring Ik ben chef-kok, sommelier en beeldend kunstenaar die unieke culinaire ervaringen creëert. Ik studeerde culinaire kunst, werkte bij Biko & Rústico en leerde in de keuken van mijn oma. Ik heb Best Baja Dinner (San Diego Magazine) en 1e plaats Ceviche Master of California gewonnen.

Kok

Bekroonde smaken door chef-kok Toco

15 jaar ervaring Ik maak gepersonaliseerde culinaire ervaringen voor retraites, bruiloften en privé-evenementen. Ik heb gestudeerd aan de European Center Culinary School in Curitiba, Brazilië. In 2008 opende ik mijn eerste restaurant en won ik een grote nationale prijs voor de Braziliaanse keuken.

Kok

Baja-mediterrane keuken door Angel

Tien jaar ervaring heb ik praktijkervaring op gevierde plekken zoals Bleu Boheme en Wormwood. Ik begon in grootschalige catering en evolueerde in Franse en Baja-mediterrane keukens. Ik was lid van het team dat Wormwood 'Best New Restaurant of 2022' verdiende.

Kok

Latijns-Amerikaanse smaken van Hector

9 jaar ervaring Ik ben een Mexicaans-Ecuadoriaanse chef-kok met uitgebreide ervaring in de Zuid-Amerikaanse keuken. Ik heb ervaring op een culinaire universiteit van wereldklasse met Franse instructies. Ik heb gewerkt als chef-kok en co-owned restaurants in Mexico en Baja California.

Kok

Dineren in de woning

15 jaar ervaring die ik heb gekookt op verschillende plaatsen, van een gastronomische pub tot het openen van mijn eigen avondetenclub. Ik ben afgestudeerd aan The Art Institute of Atlanta met een diploma in culinaire kunst. 2c Chicago, een ondergrondse avondclub waar ik voor 6 gasten/nacht 2-3x week kookte.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca