Airbnb Services

Koks in Del Mar

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Fine dining en omakase door chef-kok Nate

Gespecialiseerd in dineren op Michelin-niveau, privé sushi-feesten en aangepaste proeverijen met omotenashi-gastvrijheid om alle gelegenheden naar een hoger niveau te tillen.

Wereldwijde smaken

Wereldwijde smaken en lokale specialiteiten met chef-kok Eduardo

Seizoensgebonden privédiner door chef-kok Kenny

Mijn gerechten zijn beïnvloed door mijn werk in Portugal, mijn studies in Parijs en Londen en mijn Chinese-Taiwanese achtergrond. Mijn gerechten zijn gedurfd, avontuurlijk en kunnen worden aangepast aan jouw behoeften.

Oost ontmoet West door Tyrell

Ik breng oosterse en westerse smaken samen met innovatieve technieken.

Dineren op de boerderij door chef-kok Leyla

Koken is voor mij een manier om verhalen te delen: ik combineer mijn afkomst, wereldwijde vaardigheden en verse producten om mensen aan tafel blij te maken.

Ervaring met aangepast proefmenu

Seizoensgebonden, door chef-koks samengestelde gerechten die zijn afgestemd op jouw smaak, bereid in je Airbnb-keuken.

Moderne Mexicaanse elegantie door Félix

Ik combineer traditionele smaken met eigentijdse culinaire technieken.

Michelin-sterrenervaringen met chef-kok Joann & Co.

Ervaringsgericht dineren in Michelin-sterrenstijl met lokale en seizoensgebonden ingrediënten

Keeda's Kitchen

Wat mijn eten geweldig maakt, is dat ik met liefde kook en mensen voeden brengt vreugde in mijn ziel.

Barbecue geïnspireerd op Santa Maria in het wijngebied van Californië

Ervaar waar het wijngebied van Californië bekend om staat. Open Flame BBQ TriTip gerookte ribben en borst

Bekroonde smaken van chef-kok Toco

Ik creëer innovatieve culinaire ervaringen geïnspireerd door mijn reizen.

Zintuiglijke privémaaltijden door Daniella

Ik creëer gepersonaliseerde eetervaringen die haute cuisine combineren met kunst.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca