Airbnb Services

Koks in Boulogne-Billancourt

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Heerlijke maaltijden van een privékok in Boulogne-Billancourt

Kok

Parijs

French Finger Food

Mijn naam is Lila en ik heb 12 jaar ervaring op culinair gebied. Afgestudeerd aan het Ferrandi Gastronomy Institute, had ik de kans om te werken in prestigieuze restaurants, bistronomische etablissementen en Franse brouwerijen van hoge kwaliteit, waar ik mijn kookvaardigheden verfijnde.

Kok

Afro-Caribische gastronomische diners van Jonathan

Acht jaar ervaring neem ik high-end koken mee naar klanten en bied ik adviesdiensten aan om lekker eten naar een hoger niveau te tillen. Ik heb getraind in Guadeloupe voordat ik mijn horizon verbreed in het Verenigd Koninkrijk en Parijs. Ik heb mijn ambacht in top luxe hotels zoals The Peninsula en Plaza Athénée aangescherpt.

Kok

Traditioneel Frans menu van Ashiq

11 jaar ervaring Met een stichting gebouwd in de restaurantindustrie, werk ik nu als persoonlijke chef-kok. Ik heb mijn studie in Londen afgerond voordat ik mijn vaardigheden in verschillende restaurants aanscherp. Ik heb voor een breed scala aan gerenommeerde gasten gekookt.

Kok

Innovatieve mediterrane keuken door Laura

18 jaar ervaring Mijn belangrijkste focus ligt op het creëren van seizoensgebonden, duurzame en lokaal geproduceerde gerechten. Mijn culinaire vaardigheden zijn gevormd door mijn wereldwijde reizen en praktische ervaring. Mijn passie voor eten brengt me naar Europa, waar opkomende chef-koks mijn innovatieve menu's inspireren.

Kok

Gewoon Frans van Maylis

Zes jaar ervaring Het creëren van eetervaringen die mensen bij elkaar brengen, is mijn passie. Ik heb mijn culinaire vaardigheden bij L'Atelier des Chefs in 2019 aangescherpt. Het maken van maaltijden die heerlijk, plezierig zijn en gasten gelukkig maken, brengt me vreugde.

Kok

Parijs

Moderne Franse keuken van Laurent

20 jaar ervaring bied ik een mix van moderne en traditionele Franse gerechten met authenticiteit en creativiteit. Ik leerde onder Christophe Michalak, Thierry Marx en Cyril Lignac. Ik deel vaak mijn culinaire vaardigheden op kookprogramma's voor het nationale televisienetwerk.

Alle services met koks

Excellentie gebak door Adrien

10 jaar ervaring Ik ben gespecialiseerd in de Franse keuken, heb gewerkt in Michelin-sterrenrestaurants. Ik heb mijn vaardigheden aangescherpt bij La Table du Boisniard & Têtedoie. Ik leid het gebakteam bij Maxim's en creëer desserts voor een iconisch restaurant. Geniet met mij van een gezinslunch of een romantisch diner direct bij jou.

Wereldwijde smaken van Prerana

Vijf jaar ervaring heb ik in verschillende keukens gewerkt, van Michelin-sterrenrestaurants tot cateringkeukens. Van chocolaterie tot patisserie, ik heb vaardigheden opgedaan in diverse culinaire omgevingen. Ik werkte in een sterrenrestaurant en kreeg mijn vaardigheden in een snelle omgeving.

Ervaringen met een privékok, opnieuw gedefinieerd door Akhil

15 jaar ervaring ben ik gespecialiseerd in lekker eten en wereldwijde gerechten, waaronder Scandinavisch, Indiaas en Japans. Ik heb getraind onder chef-koks zoals René Redzepi, Pascal Barbot en Magnus Ek. Ik heb samengewerkt met gerenommeerde Europese chef-koks zoals René Redzepi, Pascal Barbot en Magnus Ek.

Klassiek Frans dineren van Jean

Acht jaar ervaring heb ik getraind in Tour d'Argent en Le Meurice, later privékok. Ik ben opgeleid onder Yannick Alleno, een meester in regionale innovatie. Ik werkte bij Tour d'Argent, een historisch Parijse restaurant.

Traditioneel Italiaans koken van Daniele

19 jaar ervaring Ik werkte bij Michelin-sterrenrestaurants. Ik heb gestudeerd aan de Hotel School of Rome en behaalde een Bac Pro met 80/100. Ik heb in 2015 geholpen bij het verkrijgen van de titel van het beste Italiaanse restaurant in Londen.

Privédineren door Michelin-sterrenchef

15 jaar ervaring ben ik gespecialiseerd in unieke gerechten, met een focus op duurzaamheid en seizoensgebondenheid. Ik heb in Tokio getraind, de kunst van het sushi maken onder de knie en ook getraind in Fäviken. Ik leidde de keuken van Mandarin Oriental en creëerde innovatieve gerechten die gasten blij maakten.

Authentieke Franse keuken van Eglantine

Acht jaar ervaring Ik ben een chef-kok die gespecialiseerd is in verse en seizoensgebonden Franse gerechten, met een voorkeur voor biologisch. Ik heb mijn vaardigheden aangescherpt bij Le Desnoyez in Parijs en behaalde een CAP Cuisine-diploma. Ik werkte in de culinaire uitgeverij voor Alain Ducasse voordat ik mijn carrière in de keuken begon.

Hoog in kleur door Simon

10 jaar ervaring Getraind met tweesterrenrestaurantschefs. Ik heb na vijf jaar mijn Baccalaureaat en BTS behaald. Ik had de kans om mijn keuken te delen met grote modehuizen.

Modern Frans en Italiaans menu van Maxime

Ik ben een zelfgemaakte chef-kok met een liefde voor inspirerend koken, op het kruispunt van mijn oorsprong, mijn passie en mijn oma troost soulfood. Met een CAP (Certificate of Professional Competence) afgestudeerd met eer aan Ecole hôtelière Paris Drouant, haal ik mijn inspiratie op tussen de meest iconische kookmethoden ter wereld uit Frankrijk en traditionele en eigentijdse Italiaanse recepten.

Reis van smaak door Laura

14 jaar ervaring Ik ben een privékok die gespecialiseerd is in mediterrane, Aziatische en Franse keukens. Richt je op voeding, voedseltrends en speciale diëten. Ik ben een foodie met een onverzadigbare interesse en diepe kennis van eten en wijn.

Frans eten van Jeff

20 jaar ervaring Private home chef, ik kookte voor een interieurontwerper in de Vogezen. Ik ben opgeleid in culinair, gebak en charcuteriebeheer. Ik was chef-kok en banketbakker in gerenommeerde etablissementen.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca