Airbnb Services

Koks in Suresnes

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Franse fusionkeuken door Cyril

Ik vertegenwoordig lekker eten in Frankrijk en ik ben een provocateur van culinaire emotie.

Menu's van de chef uit uw koelkast door Philippe

Als chef-kok van sterrenrestaurants sinds 2009 creëer ik recepten om het dagelijks leven te sublimeren.

Creatieve tafels door Stanislas

Ik heb over de hele wereld gewerkt en meer recent bij La Table de Cybèle.

Seizoensmenu's door Amina

Als thuiskok kreeg ik de kans om te koken voor Lacoste en Bonne Maman.

Creatieve degustatiemenu's door Stuart

Ik ben een chef-kok die in keukens van Parijs tot Tokio, van Berlijn tot Bangkok heeft gewerkt.

Authentieke Japanse culinaire ervaring in de omgeving van Parijs

Als privékok kook ik familierecepten en traditionele Japanse gerechten zoals je die in een izakaya vindt

Moderne Italiaanse maaltijden door Maurice

Ik heb meer dan 1000 mensen, waaronder beroemdheden, de magie van een authentieke Osteria laten zien.

Franse gastronomie door chef Loïc Krimm

Als chef-kok aan huis sinds 10 jaar en met 21 jaar ervaring in de keuken, bied ik een verfijnde en op maat gemaakte Franse gastronomie, om uw maaltijden om te zetten in uitzonderlijke momenten.

Ik ben je privékok voor de dag

Menu op maat, aangepast aan jouw voorkeuren, voor een maaltijd of de hele week.

Franse gastronomie door Killian

Mijn culinaire aanpak is nauwkeurig, creatief en milieubewust.

Levendige en eigentijdse keuken door Margot Beck

Als gepassioneerde chef-kok bied ik een levendige en gastronomische keuken, geïnspireerd door plantaardige en biologische producten, voor een eigentijdse en gevoelige ervaring.

Franse keuken met inspiratie, door Christophe

Ik stel u voor om een originele ervaring te beleven door middel van een gezellige keuken vol smaakvolle ontdekkingen.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca