Airbnb Services

Koks in Stanton

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Heerlijke maaltijden van een privékok in Stanton

Kok

Scottsdale

Brunchspreads van Sasha

Ik ben al 12 jaar bevoorrecht om de chef-kok en eigenaar van Artisan Personal Chefs te zijn! Evenals een extra 15 jaar ervaring in de restaurantbranche. Inclusief het prestigieuze Monarch Café en Scottsdale, Arizona. Het is mijn missie om andere vrouwen in de culinaire industrie te versterken. Mijn hele team van chef-koks is afgestudeerd aan het Arizona culinary Institute. Ik en mijn team besteden altijd de grootste zorg aan het aanpassen en creëren van geweldige maaltijden en onvergetelijke ervaringen voor onze gasten. Van het planningsproces, inclusief alle details van de menu's, tot het maken van foto's, zodat je de momenten die we delen kunt vastleggen. Een hoogtepunt van service, stijl en heerlijk eten dat je zeker zult onthouden! Ik heb het voorrecht gehad om met veel vooraanstaande atleten te werken.

Kok

Phoenix

Smaakvolle Caribische fusion van Jamillia

10 jaar ervaring Ik ben een zeer bekwame chef-kok die gespecialiseerd is in heerlijke en inclusieve Caribische gerechten. Ik ben een autodidactchef die heeft geleerd door toewijding en ervaring als bedrijfseigenaar. Mijn Caribisch restaurant in Phoenix heeft hoge beoordelingen van klanten.

Kok

Mesa

Chef-ervaring van Food Network Chopped Champion

15 jaar ervaring In 15 jaar als chef-kok heb ik verschillende restaurants en foodtrucks gehad. Ik heb aan Le Cordon Bleu in Scottsdale gestudeerd. Ik ben een Food Network Chopped Champion en Supermarket Stakeout-kampioen.

Kok

Temecula

Verhoogd verfijnd dineren door Farid

28 jaar ervaring Ik maak diverse gerechten die respect voor ingrediënten en techniek weerspiegelen. Ik heb teams in toprestaurants geleid en zorg voor kwaliteit, goede sanitaire voorzieningen en hoge normen. Ik leid keukens en zorg voor een hoge standaard van voorbereiding en plating in elk gerecht.

Kok

Eten van boerderij tot tafel door chef-kok Nicoletta

20 jaar ervaring Ik opende op mijn 18e een gelato en banketbakkerij, doceerde ik wereldwijd en werkte ik bij Eataly in NYC. Ik heb een diploma behaald in banketbakkers, gelato en pasta aan deze gerenommeerde Italiaanse school. Ik heb een meergangenmaaltijd bereid om de topchefprijs van Massimo Bottura te vieren.

Kok

Europese smaken van Julian

19 jaar ervaring Mijn specialiteit is het gebruik van klassieke en eigentijdse methoden in de Europese keuken. Ik heb Franse culinaire kunsten gestudeerd in Mexico en heb twee culinaire graden behaald in de VS. Ik streef ernaar onvergetelijke maaltijden te maken door middel van doordachte presentatie en kwaliteit.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca