Airbnb Services

Koks in Stanton

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Hedendaagse culinaire ervaring door Brian

Ik ben een chef-kok die een schat aan vaardigheden en kennis van eten en drinken meebrengt naar elke maaltijd.

Trendy gerechten en dineren door Andrew

Met trendgedreven creativiteit creëer ik gerechten die vreugde verheffen en de zintuigen prikkelen.

Verheven lunches en diners door Fletch

Ik ben een legerveteraan die 20 jaar heeft gekookt, van gastronomisch dineren tot evenementencatering.

Aangepaste smaken Onvergetelijke nachten door chef-kok Char

Ik ben gespecialiseerd in het creëren van gepersonaliseerde eetervaringen die smaak, seizoensgebondenheid en creativiteit vieren. Ik ben opgeleid in de klassieke en moderne keuken en bied een ervaring van restaurantkwaliteit.

Zintuiglijke privémaaltijden door Daniella

Ik creëer gepersonaliseerde eetervaringen die haute cuisine combineren met kunst.

Europese smaken door Julian

Van Latijns-Amerikaanse tot mediterrane en Italiaanse gerechten, ik laat seizoensgebonden ingrediënten zien.

Mediterraans feestmaal door Maximilian

Sluit je ogen en proef de mediterrane eilanden, vers geserveerd voor je smaakpapillen.

Onorthodox koken met Lou

Ik ben afgestudeerd aan Le Cordon Bleu en heb meegedaan aan Food Network. Ik creëer herinneringen via eten.

Gastro-sensorische ervaring door chef Daniella

Ik speel met je zintuigen door middel van geluiden, muziek, textuur, temperatuur, smaken en aroma's

Californische smaakfusie van Dave

Met diepe Californische roots combineer ik invloeden uit Amerika, Mexico, Marokko en Vietnam.

Veganistische lekkernijen van Adina

Chef-kok Adina is een plantaardige chef-kok, onderwijzer en bekroonde auteur die bekend staat om haar wereldwijde veganistische recepten die wellness, cultuur en smaak combineren met een inclusieve, voedzame aanpak.

Fine dining en omakase door chef-kok Nate

Gespecialiseerd in dineren op Michelin-niveau, privé sushi-feesten en aangepaste proeverijen met omotenashi-gastvrijheid om alle gelegenheden naar een hoger niveau te tillen.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca