Airbnb Services

Koks in Saint-Denis

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Franse fusionkeuken door Cyril

Ik vertegenwoordig lekker eten in Frankrijk en ik ben een provocateur van culinaire emotie.

Privéchef-kok Andrea

Italiaanse keuken, traditie, creativiteit, aangepaste gerechten, zintuiglijke ervaring.

Menu's van de chef uit uw koelkast door Philippe

Als chef-kok van sterrenrestaurants sinds 2009 creëer ik recepten om het dagelijks leven te sublimeren.

Privéchef Caroline

Seizoensgebonden keuken, authentieke producten, vrolijke keuken, respect voor smaak.

Seizoensmenu: winterse handtekening, chef Neraudeau

Valentin Neraudeau, auteur van "van de familietuin tot uitzonderlijke tafels", die samenwerkte met Michel Guérard. Seizoensgebonden culinaire creaties aanpasbaar aan uw smaak en allergieën.

Creatieve tafels door Stanislas

Ik heb over de hele wereld gewerkt en meer recent bij La Table de Cybèle.

Seizoensgebonden en smakelijke keuken door Nathan

Zelfgemaakte, smakelijke en seizoensgebonden maaltijden, thuis bereid voor een comfortabel en praktisch verblijf. Proef de lokale smaken zonder een vinger uit te steken.

Privéchef Giuseppe

Creatieve keuken die geheugen, intuïtie en poëzie combineert om de maaltijd te transformeren.

Creatieve degustatiemenu's door Stuart

Ik ben een chef-kok die in keukens van Parijs tot Tokio, van Berlijn tot Bangkok heeft gewerkt.

Menu Inspiratie van het moment door chef-kok Ecem

Elk gerecht weerspiegelt mijn ervaring in prestigieuze keukens.

Zoete momenten van chef Fanny

Ik maak heerlijke zelfgemaakte desserts en creëer een zachte en gezellige sfeer voor een onvergetelijk zoet moment.

Authentieke Japanse culinaire ervaring in de omgeving van Parijs

Als privékok kook ik familierecepten en traditionele Japanse gerechten zoals je die in een izakaya vindt

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca