Airbnb Services

Koks in Union City

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Creatieve gastronomie door Jimi

Ik bied comfortfood, opnieuw uitgevonden met gedurfde creativiteit en techniek.

Afro-Caribische soulfood door Olushola

Ik heb in de beste culinaire hotspots van New York gewerkt, waaronder Red Rooster, Food52 en The Kitchn.

Avontuurlijk, duurzaam dineren door Isabel

Ik ben een gepassioneerde chef-kok die zich inzet voor lokaal eten, duurzaamheid en vrolijk buiten koken.

Authentiek Italiaans dineren met Francesco

Ik ben chef-kok en muzikant uit Modena, Italië.

Dineren op Michelin-niveau door Nicholas

Ik combineer op een duurzame manier klassieke Franse, Aziatische en Nieuw-Amerikaanse invloeden voor een elegante keuken.

Gedurfde wereldwijde smaken van Oscar

Van gastronomisch tot fast casual, van veganistisch tot rauw, ik omarm elke stijl met creativiteit.

De flair van een dinerclub aan de oostkust door Lala

Ik combineer de gedurfde smaken van LA met Caribische warmte en NYC-verfijning voor unieke maaltijden.

Persoonlijke gastronomie door Cintia

Ik heb al meer dan 100 keer als persoonlijke chef-kok gewerkt en combineer mijn Latijns-Amerikaanse roots met Europese technieken.

Zuidelijke soul ontmoet wellness door Yvette

Ik combineer het comfort van het zuiden met moderne wellness door middel van biologische, lokale ingrediënten.

Ontbijt-, lunch- en dinermenu's van Nigel

Ik ben gespecialiseerd in het creëren van gastronomische menu's die doen denken aan restaurants in New York.

Dineren in NYC

Bij Chef Rivera zijn we gespecialiseerd in multi-cuisine-ervaringen, waarbij we de gedurfde smaken van Mexico, de elegantie van Frankrijk, de eenvoud van Italië en de precisie van Japan samenbrengen. We maken het beter

Peruviaans restaurant door Magaly

Ik maak authentieke en artistieke Peruaanse gerechten voor onvergetelijke dinermenu's.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca