Airbnb Services

Koks in New York

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Healthy TastyJapanese Cuisine

Japanse zeevruchten, biologische groenten, zoetigheden; vegetarisch, coeliakie, lactosevrij

Chef Danielle: culinaire ervaringen speciaal voor jou

Geniet van een privéchef en catering op maat, met samengestelde menu's, eersteklas ingrediënten en verfijnde maaltijden thuis — gemaakt om je verblijf te verbeteren en onvergetelijke culinaire momenten te creëren

Parmigiano op wielen met chef-kok Chris

Brooklyn/Queens Italiaanse keuken met het gevoel in een trattoria op Sicilië te zitten

Kosmopolitische Italiaanse keuken door Ivan

Ik combineer Italiaanse en Centraal-Europese smaken met lokale, biologische ingrediënten.

Afro-Caribische soulfood door Olushola

Ik heb in de beste culinaire hotspots van New York gewerkt, waaronder Red Rooster, Food52 en The Kitchn.

Elegant dineren met chef Jeremy

Ervaar verfijning zonder je huis te verlaten.

Diverse culinaire proeverijen door Reece

Ik heb ervaring opgedaan in drie van de drukste luxerestaurants van New York City.

Authentiek Italiaans dineren met Francesco

Ik ben chef-kok en muzikant uit Modena, Italië.

Smaakvolle maaltijden van Aaron

Ik combineer traditie met een moderne flair en heb al voor Rachel Zoe en Michael Rubin gekookt.

Zintuiglijke gerechten van chef-kok Toni

Samengestelde menu's die mijn afkomst en maaltijden uit mijn jeugd omvatten, maar met een #ToniTwist! (Houd er rekening mee dat dit menu's van een privéchef zijn, geen maaltijdvoorbereiding of maaltijdbezorging)

Seizoensgebonden diner van Annabelle

Ik kook mooie en gezonde maaltijden met seizoensproducten van de boerderijen in de staat. Alles is biologisch, met liefde gemaakt en met de beste ingrediënten die New York te bieden heeft.

De smaken van de wereld door Natacha

Expert in inheemse, moderne Amerikaanse, Franse keuken en culturele culinaire reizen.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca