Airbnb Services

Koks in Sutton

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Luxe privé-eetervaring met chef-kok Ale

Gevormd door ervaring in professionele keukens, stel ik verfijnde, seizoensgebonden menu's samen en voer ze met precisie uit, waardoor ik discrete luxe en uitmuntendheid op restaurantniveau naar je tafel breng.

Gastronomisch dineren bij Loïc

Klassieke Franse keuken, mediterrane smaken, op maat gemaakte privédiners

Innovatief dineren met een wereldwijde touch door Loïc

Klassieke Franse keuken, mediterrane smaken, op maat gemaakte privédiners

Mijn smaakreis

Ik breng de precisie van Michelin-keukens en de creativiteit van de wereldkeuken rechtstreeks naar je tafel. Ik maak gerechten die de zintuigen prikkelen en een verhaal vertellen.

Luxe menu's van Andy

Ik ben een privéchef-kok en cateringchef voor evenementen.

Verfijnde vlees- en zeevruchtenfeesten van Barry

Ik heb mijn vaardigheden bijgeschaafd met culinaire grootheden zoals Jamie Oliver, Rick Stein en Paul Ainsworth.

Aziatisch-Franse fusie door Philippe

Frans-Japanse gastronomische fusion met umami, balans, precisie en verrassing.

Privéchef Gaia

Italiaanse, Caribische en Britse keuken, privé-catering, internationale technieken, smaakgericht.

Afro-Caribische fusiemenu 's door Ebenezer

Ik ben de oprichter van Cally Munchy en ik ben te zien geweest in Time Out en Conde Nast Traveller.

Luxe zelfgemaakte gerechten met ChefKandz

Gepassioneerde chef-kok met jarenlange ervaring in het maken van smaakvolle gerechten uit verschillende keukens.

Caribisch-Aziatische fusion van Michele

Gepassioneerd door het creëren van authentieke, unieke smaken die Caribisch en Aziatisch mengen.

Gedurfde wereldwijde fusion-gerechten door Gerald

Ik combineer Midden-Oosterse en Europese smaken tot onvergetelijke gerechten.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca