Airbnb Services

Koks in Pflugerville

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Heerlijke maaltijden van een privékok in Pflugerville

Kok

De Cedric Frazier-ervaring

Kok

Austin

Mediterraans, Mexicaans en meer van Collin

15 jaar ervaring Van snel informeel tot lekker eten en barbecueën tot bakkerijen, ik heb in heel Austin gewerkt. Ik heb mijn vaardigheden aangescherpt door middel van professionele kooklessen. Nadat ik op mijn 15e als prep-kok begon, deed ik cateringervaring op en werd ik chef-kok.

Kok

Mediterrane smaken door Rafa

25 jaar ervaring Gedurende mijn carrière heb ik passie, traditie en creativiteit naar mijn eten gebracht. Ik heb culinaire kunstlessen gevolgd om de vaardigheden aan te scherpen die ik in de familiekeuken heb geleerd. Mijn gerechten zijn geïnspireerd op het mengen van invloeden uit Spanje, Italië en China.

Kok

Austin

Diner van Arturo

16 jaar ervaring Ik ben een chef-kok die gespecialiseerd is in het brengen van de precisie van lekker eten naar de thuiskeuken. Ik heb aan Le Cordon Bleu Paris gestudeerd in de keuken en patisserie en heb Le Grand Diplôme verdiend. Ik werd begeleid door chef-kok Viet Pham en verbeterde mijn culinaire vaardigheden en precisie.

Kok

Next level van boerderij tot tafel door Courtney

Vijf jaar ervaring Ik heb restaurants beheerd, menu's ontwikkeld en bedrijfstrainingen geleid. Ik ben getraind in culinaire gastvrijheid, menuontwikkeling en voedingsgericht koken. Ik hielp klanten te genezen door middel van eten en verdiende erkenning voor seizoensgebonden culinair onderwijs.

Kok

Austin

Mabuhay, Austin! Met chef-kok Dan

14 jaar ervaring heb ik achter de schermen aan de kookboeken van YouTuber Joshua Weissman gewerkt. Ik woonde in de leer bij The Broadmoor Hotel and Resort in Colorado Springs. Ik heb de Adobo Throwdown in San Antonio, Texas gewonnen.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca