Airbnb Services

Koks in Dallas

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Heerlijke maaltijden van een privékok in Dallas

Kok

Van boerderij tot tafel door Amanda

16 jaar ervaring neem ik vaardigheden mee die ik als banketbakker en chef-kok heb bij elke maaltijd die ik bereid. Ik heb een diploma en associate of science degree in bakken en gebak. Ik heb de 80e verjaardagstaart van de Dalai Lama gemaakt, een onvergetelijk en ingewikkeld gebakje.

Kok

Gastronomische salades die je helpen je goed te voelen bij Toya

Chef-kok Toya brengt meer dan tien jaar culinaire passie met zich mee in familietraditie, professionele ervaring en gemeenschapsverbinding. Als oprichter van een viral fresh food merk, Main Dish Salad Co., uitgelicht door celebrity food influencer Mr. Chimetime, combineert ze verse smaken met warmte, gastvrijheid en hart. Haar praktijklessen en privéchefervaringen zijn niet alleen fris en smaakvol - zezijn gevuld met gelach, leren en verbinding. De levendige persoonlijkheid van chef-kok Toya zorgt ervoor dat elke gast zich welkom, comfortabel en direct thuis voelt. Haar handtekening? Versheid - geleverd met ziel, doel en onvergetelijke smaak.

Kok

Hartelijke Aziatisch-mediterrane maaltijden van Maryam

9 jaar ervaring kook ik oprechte maaltijden doordrenkt met Aziatische en mediterrane smaken. Ik heb mijn culinaire vaardigheden aangescherpt door middel van trainingen thuis en in de keuken. Ik heb It's Actually Co opgericht, een online abonnementsbedrijf dat Halal-bouillon verkoopt.

Kok

Hawaiiaanse regionale keuken van Juan

15 jaar ervaring ben ik gespecialiseerd in de Hawaïaanse regionale keuken met wereldwijde invloeden. Ik heb gestudeerd aan Le Cordon Bleu en bij gerenommeerde chef-koks in Hawaï. Ik heb getraind onder James Beard bekroonde chef-koks in Maui, Hawaï.

Kok

Europees-Braziliaanse fusion door Graciela

31 jaar ervaring begon ik aan mijn culinaire reis in São Paulo en later mijn vaardigheden in New York City aangescherpt. Ik ben opgeleid aan het Culinair Instituut van São Paulo en leerde klassiek en Braziliaans koken. Ik werkte in goed gewaardeerde New York City steakhouses en Italiaanse restaurants.

Kok

Privédinerfeestje op maat van LK Culinair

20 jaar ervaring heb ik in een aantal van de beste culinaire etablissementen van het gebied gewerkt. Ik heb een culinair diploma Cordon Bleu behaald en heb in bekende restaurants gewerkt. Als persoonlijke chef-kok vind ik het leuk om diepere banden met gasten op te bouwen.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca