Airbnb Services

Koks in Houston

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Heerlijke maaltijden van een privékok in Houston

Kok

Houston

Klassieke Amerikaanse smaken van Tre 'Vyon

Culinaire professional met meer dan tien jaar ervaring in de voedingsindustrie, waaronder meer dan vijf jaar als eigenaar van een succesvol private dining- en cateringbedrijf met meer dan 100 vijfsterren Google-recensies. Adept bij het samenstellen van uitzonderlijke eetervaringen en het uitvoeren van grote evenementen

Kok

Heerlijk dineren door Antonio

20 jaar ervaring Mijn specialiteit is het koken van een verscheidenheid aan keukens zoals Aziatisch, Italiaans, Frans en Jamaicaans. Ik heb mijn vaardigheden aangescherpt in gerenommeerde keukens, waaronder pas en voorzieningen. Ik werd geselecteerd als 1 van de 50 topchefs van de 800 toen ik bij de Cheesecake Factory werkte.

Kok

Verfijnd koken in huisstijl van Arnae

Vijf jaar ervaring deel ik mijn liefde voor eten met anderen door middel van zorgvuldig gemaakte maaltijden. Ik heb mijn diploma behaald aan de Auguste Escoffier School of Culinary Arts. Ik bereid momenteel maaltijden voor een gepensioneerde National Football League-speler en zijn gezin.

Kok

Dineren aan de Golfkust bij Jewel

30 jaar ervaring Ik heb meer dan 30 jaar ervaring in elk aspect van de horecabranche. Culinair en master in hospitality management van Johnson & Wales University. Ik begon mijn chef-kok om herinneringen te creëren en contact te maken met geweldige mensen.

Kok

Verfijnde menu's van Elizabeth

10 jaar ervaring ben ik gespecialiseerd in Cajun, Creoolse, Franse, Mexicaanse en Euro-Amerikaanse gerechten. Ik heb gestudeerd aan de Texas Wine School of Houston en ben WSET 1 en WSET 2 gecertificeerd. Ik werkte voor Musafeer, een Indiaas restaurant dat een Michelinster won in Houston, Texas.

Kok

Prachtige charcuterieboards van Ilonka

Acht jaar ervaring Ik ben een autodidactchef met een passie voor het creëren van unieke culinaire ervaringen. Ik ben in 2020 met hoge eer afgestudeerd aan de Augusté Escoffier school voor culinaire kunsten. Ik heb een bedrijf opgericht dat zich richt op het maken van heerlijke en artistieke charcuterie boards.

Alle services met koks

High-End Dining Chef-kok Melissa

15 jaar ervaring heb ik gevarieerde ervaring gehad, van het bakken van gebak tot lekker eten. Ik ben een getrainde banketbakker die praktische ervaring heeft gehad in verschillende culinaire disciplines. Ik heb privé-evenementen verzorgd en high-end dinerervaringen beheerd.

De samengestelde tafel van Deja

Acht jaar ervaring heb ik mijn carrière besteed aan het koken van eten dat mensen bij elkaar brengt. Ik heb geleerd om in mijn eigen keuken te koken en mijn vaardigheden te versterken door te trainen. Ik heb gewerkt in consultancy en adviseer over verschillende culturen en dieetwensen.

Lokaal geïnspireerd dineren door Araceli

10 jaar ervaring Mijn ervaring omvat duikbars tot lekker eten in Texas en het zuidwesten. Ik heb gewerkt bij Truluck's, Fig & Olive, Uchi en True Food Kitchen. Ik ben gepassioneerd over het creëren van unieke culinaire ervaringen die mensen met elkaar verbinden

Afro-Franse smaken van Mack

15 jaar ervaring verliet ik bedrijfsfinanciering om chef-kok te worden en combineerde ik de Franse keuken met mijn Nigeriaanse roots. Ik ben opgeleid in Franse culinaire technieken. Ik heb in twee Michelin-sterrenrestaurants gewerkt en heb mijn vaardigheden in fine dining verbeterd.

Luxe privédiner door chef-kok Decardios

20 jaar ervaring heb ik in keukens in verschillende staten gewerkt, waar ik nieuwe keukens heb geleerd. Ik heb getraind op een culinaire school en professionele keukens in de Verenigde Staten. Ik diende als Executive Sous Chef voor de Indianapolis Colts.

Creools geïnspireerd dineren door Christina

9 jaar ervaring Ik heb een passie voor eten, gevoed in de keuken van mijn oma met haar Creoolse recepten. Ik heb mijn vaardigheden verfijnd in het culinaire programma van San Jacinto Community College. Ik waardeer het om mensen samen te brengen door middel van eten, liefde en zorg uit te drukken in elk gerecht.

Wereldwijde smaken van Alejandro

25 jaar ervaring heb ik in keukens in heel Europa gewerkt. Ik ben opgeleid aan het Culinary Institute of America. Ik ben lid van Les Toques Blanches en de International Master Chef's Club.

Zuidelijke Creoolse keuken door Chrissy Joy

Tien jaar ervaring begon ik met het leren van culinaire vaardigheden in de Creoolse keuken van mijn oma. Ik heb gestudeerd aan de culinaire school van San Jacinto Community College. Ik ben een voorkeursleverancier van het Word of Restoration International Church.

Europese keuken 5☆ door chef-kok Alex

25 jaar ervaring Bij elke service wijd ik mijn ervaring aan het bieden van het beste eten. Opgeleid in Europa met Michelin-sterrenchefs. Ik heb beroemdheden gediend, inclusief de paus. Een unieke culinaire ervaring.

Privédiner door chef-kok Kristine

15 jaar ervaring creëer ik wereldwijd geïnspireerde proefmenu's met verse, seizoensgebonden ingrediënten. Culinaire kunst, food service management, duurzaamheid en geavanceerde kooktechnieken. Ik werkte in restaurants over de hele wereld voordat ik mijn eigen privékoksbedrijf lanceerde.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca