Airbnb Services

Koks in Frisco

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Heerlijke maaltijden van een privékok in Frisco

Kok

Privédinerfeestje op maat van LK Culinair

20 jaar ervaring heb ik in een aantal van de beste culinaire etablissementen van het gebied gewerkt. Ik heb een culinair diploma Cordon Bleu behaald en heb in bekende restaurants gewerkt. Als persoonlijke chef-kok vind ik het leuk om diepere banden met gasten op te bouwen.

Kok

Allen

Luxe dinerervaring van Lerisa

13 jaar ervaring heb ik tijdens mijn carrière in de beste restaurants in Las Vegas gewerkt. Ik ben opgeleid bij Le Cordon Bleu Las Vegas en werkte in gerenommeerde keukens. Ik heb gekookt voor beroemde klanten, waaronder Joe Jackson.

Kok

Frisco

Gedurfde smaken van Dominic

Onze bedrijfsnaam kwam van onze oprichter, chef-kok Dominic Sean Parks JR. Hij creëerde 'ChefNIC' uit de laatste drie letters van zijn voornaam. N.I.C. die daarachter een betekenis heeft en de kern van onze missieverklaring (Voeding) herbergt. Inspiratie. Creativiteit.) We zijn gevestigd in Frisco TX, en we houden van onze community. Indien mogelijk bieden we maaltijden voor onze Frisco Politie en brandweer, Frisco ISD personeelsevenementen en -bijeenkomst, en een aantal van onze non-profitorganisaties waarmee we werken, zijn Frisco Chamber of Commerce, St. Arbor Community Development, Refresh frisco/LittleElm, Able Faith Ministries en een paar meer. Wij zijn een team van Hospitality ambtenaren van chef-koks, bakkers, banket kapiteins en meer die een passie en missie hebben voor het creëren van smaakvolle herinneringen voor onze klanten en consumenten.

Kok

Plano

Art Food of Art van Alysha

Acht jaar ervaring combineer ik topchefservice van topkwaliteit met gedurfde smaken voor een onvergetelijke keuken. Ik heb vergunningen en licenties om de veiligheid voor mezelf en klanten te verzekeren. Ik heb gezorgd voor een reality-tv-programma.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca