Gastronomische voeding door chef-kok Mo
Ik ben een privékok met meer dan acht jaar ervaring en gespecialiseerd in onvergetelijke maaltijden.
Automatisch vertaald
Kok in Austin
Bezorgd aan huis
Tex-Mex-feestmaal
€ 96 € 96 per gast
Tortilla chips, hatch green chile queso, guacamole, esquites, roja salsa
Al pastor, maïstortilla met ingelegde uien, queso fresco, koriander
Kip tinga, bloem tortilla met sla, ingelegde jalapenos, crema
Gekruide chocolade brownies, ijs
Heavy hors d'oeuvres
€ 96 € 96 per gast
Charcuterieplank met twee vleeswaren, twee kazen en accessoires
Burrata, prosciutto, perzik en basilicum flatbreads
Spinazie-artisjokwendingen
Ricotta-gevulde datums met pistachenoten en honing
Gekruide brownie hapjes
Gastronomisch Italiaans
€ 174 € 174 per gast
4 gangen:
Scallop crudo, citrusreductie
Paddenstoel ravioli in beurre blanc
Broodservice
Petite market greens
NY strip steak met rode wijnsaus
Rozemarijn geroosterde aardappelen
Orange honey ricotta cake
Je kunt Monique een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
Mijn kwalificaties
9 jaar ervaring
Ik ben een persoonlijke chef-kok die gespecialiseerd is in het maken van menu's op maat met voeding als eerste!
Carrièrehoogtepunt
LDEI Legacy Award-winnaar voor culinaire geneeskunde; uitgelicht in de tijdschriften Tribeza en Voyage
Scholing en opleidingen
Zelf geleerd met 9 jaar ervaring als chef-kok
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.
Mijn specialiteiten
Ik kom naar jou toe
Ik reis naar gasten in Austin, Smithville, Webberville en Bastrop. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 2 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 10 gasten in totaal.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
€ 96 Vanaf € 96 per gast
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?




