Airbnb Services

Koks in Nord de Palma District

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Heerlijke maaltijden van een privékok in Nord de Palma District

Kok

Latijns-Amerikaanse fusion dineren

20 jaar ervaring heb ik in heel Latijns-Amerika en de VS gewerkt. Ik ben opgeleid onder chef-kok Saverio Stassi aan de gastronomische school van Universidad de los Andes. Ik leid het culinaire team van Hotel Sierra Linda.

Kok

Authentiek Italiaans en fusion dineren van Irene

5 jaar ervaring Ik ben een Italiaanse chef-kok die bedreven is in fusion koken, waaronder plantaardige en Caribische gerechten. Ik ben opgegroeid met het leren koken in het restaurant van mijn familie. Ik runde een bed & breakfast waar ik verse, biologische maaltijden serveerde.

Kok

Creatieve mediterrane keuken door Graciela

30 jaar ervaring heb ik geleerd van mijn moeder, die privékok was van de Tunesische president Habib Bourguiba. Ik heb ook geleerd van het runnen van mijn eigen restaurant, van familie en het koken van evenementen. Ik run mijn eigen restaurant in Palma de Mallorca en kook in de zomer privé voor anderen.

Kok

Mediterrane ervaring met chef-kok Esteban

10 jaar ervaring Runs AMAR SUSHI op Santa Catalina Market, met soulvolle, verse zeevruchten en sushi gerechten die ik heb getraind in Escuela de cocina de Córdoba in Argentinië. AMAR SUSHI & VISBAR in Palma verdient een vijfsterrenbeoordeling en lokale bekendheid voor hoogwaardige gerechten

Kok

Genezende veganistische keuken door Mariana

Tien jaar ervaring Ik ben een plantaardige chef-kok gericht op rauwe veganistische gerechten en sportvoeding. Ik heb getraind bij chef-kok Matthew Kenney en heb aan Le Cordon Bleu gestudeerd. Ik heb gekookt voor atleten, beroemdheden en spraakmakende klanten.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca