Galicische keuken door Maruxa

Traditionele Galicische keuken, duurzame visserij en holistische voeding.
Automatisch vertaald
Kok in Magaluf
Bezorgd aan huis

Gedurfde Nikkei-ervaring

€ 85 
Dompel jezelf onder in een mix van Japanse en Peruaanse smaken met verse ingrediënten en levendige kruiden.

Vis en zeevruchten uit Galicië

€ 90 
Ontdek een menu met zeevruchten dat traditie en innovatie combineert.

Verse surf & turf

€ 100 
Minimaal € 450 om te boeken
Reis van land naar zee terwijl je geniet van dit menu met de meest verse ingrediënten die creatief zijn bereid met traditionele technieken.
Je kunt Maruxa een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
15 jaar ervaring
15 jaar in luxe hotels, nu leider van een gastronomisch duurzaam project op Mallorca.
Innovatieprijs
Toegekend voor innovatie in de circulaire economie door de Galicische overheid.
Culinaire school
Master in Hotelmanagement en Gastronomie van CSHG, Galicië.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Magaluf, Palma de Mallorca, Deià en Gerona. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 100 gasten in totaal.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Maruxa is een zakelijke host

De host is verantwoordelijk voor deze service.
€ 85 
Gratis annuleren

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?

Galicische keuken door Maruxa

Traditionele Galicische keuken, duurzame visserij en holistische voeding.
Automatisch vertaald
Kok in Magaluf
Bezorgd aan huis
€ 85 
Gratis annuleren

Gedurfde Nikkei-ervaring

€ 85 
Dompel jezelf onder in een mix van Japanse en Peruaanse smaken met verse ingrediënten en levendige kruiden.

Vis en zeevruchten uit Galicië

€ 90 
Ontdek een menu met zeevruchten dat traditie en innovatie combineert.

Verse surf & turf

€ 100 
Minimaal € 450 om te boeken
Reis van land naar zee terwijl je geniet van dit menu met de meest verse ingrediënten die creatief zijn bereid met traditionele technieken.
Je kunt Maruxa een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.

Mijn kwalificaties

Kok
15 jaar ervaring
15 jaar in luxe hotels, nu leider van een gastronomisch duurzaam project op Mallorca.
Innovatieprijs
Toegekend voor innovatie in de circulaire economie door de Galicische overheid.
Culinaire school
Master in Hotelmanagement en Gastronomie van CSHG, Galicië.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.

Mijn specialiteiten

Ik kom naar jou toe

Ik reis naar gasten in Magaluf, Palma de Mallorca, Deià en Gerona. Stuur me een bericht om op een andere locatie te boeken.

Wat je moet weten

Vereisten voor gasten

Gasten van 18 jaar en ouder mogen deelnemen, maximaal 100 gasten in totaal.

Toegankelijkheid

Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie

Annuleringsvoorwaarden

Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Maruxa is een zakelijke host

De host is verantwoordelijk voor deze service.

Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit

Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?