Airbnb Services

Koks in New Rochelle

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Parmigiano op wielen met chef-kok Chris

Brooklyn/Queens Italiaanse keuken met het gevoel in een trattoria op Sicilië te zitten

Elegant dineren met chef Jeremy

Ervaar verfijning zonder je huis te verlaten.

Diverse culinaire proeverijen door Reece

Ik heb ervaring opgedaan in drie van de drukste luxerestaurants van New York City.

Authentiek Italiaans dineren met Francesco

Ik ben chef-kok en muzikant uit Modena, Italië.

Zintuiglijke gerechten van chef-kok Toni

Samengestelde menu's die mijn afkomst en maaltijden uit mijn jeugd omvatten, maar met een #ToniTwist! (Houd er rekening mee dat dit menu's van een privéchef zijn, geen maaltijdvoorbereiding of maaltijdbezorging)

Plantaardige Peruaanse ervaring

Plantaardig Peruaans eten bereid door klassiek opgeleide chef-kok Cesar Cubas

Seizoensgebonden diner van Annabelle

Ik kook mooie en gezonde maaltijden met seizoensproducten van de boerderijen in de staat. Alles is biologisch, met liefde gemaakt en met de beste ingrediënten die New York te bieden heeft.

De smaken van de wereld door Natacha

Expert in inheemse, moderne Amerikaanse, Franse keuken en culturele culinaire reizen.

Intieme diners van Carlo

Ik heb maaltijden bereid voor beroemde klanten zoals Anthony Bourdain, Ice T en vele anderen.

Verfijnde Italiaanse gerechten van chef-kok Mario van Ballato's

Ervaar de verfijnde Italiaanse keuken van chef-kok Mario Vitolo, gemaakt vanuit familietraditie, wereldwijde techniek en oprechte gastvrijheid. Een onvergetelijk privédiner waarbij elke smaak een verhaal vertelt.

Reisgerichte dinerclubs door chef-kok Sarah

Met zorg samengestelde, meeslependeprvaringen die gasten naar verschillende bestemmingen brengen.

Farm to table-smaken van Ernst

Ik ben de oprichter van Bashir's Kitchen, een biologische maaltijdbereidings- en cateringservice.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca