Bij het typen van de zoektermen krijg je suggesties. Om deze te bekijken, gebruik je de pijltjestoetsen omhoog en omlaag. Met enter maak je een keuze. Als de selectie een zin is, wordt die zin als zoekopdracht gebruikt. Als de suggestie een link is, wordt de pagina geopend in de browser.
Zo werkt het
Gast

Huisdiervriendelijke ruimtes zoeken

Of je nu een huisdiervriendelijk onderkomen zoekt of eentje waar huisdieren niet zijn toegestaan, je vindt het huisdierenbeleid van een accommodatie in de Huisregels. Zelfs als in de advertentie staat dat huisdieren welkom zijn, is het verstandig om dit nog even bij de host na te vragen. Vertel welk dier (of welke dieren) je mee wilt nemen en of er nog beperkingen zijn. Het kan bijvoorbeeld zomaar zijn dat huisdieren niet op het bed of de bank mogen komen.

Accommodaties vinden waar huisdieren welkom zijn

Er zijn twee manieren om accommodaties te vinden waar huisdieren welkom zijn:

Zoeken

1. Voer je bestemming in.
  2. Klik op Gasten toevoegen en voer in hoeveel mensen en huisdieren er meekomen.
  3. Klik op Zoeken.

Filteren

1. Klik op het pictogram Filters.
  2. Scrol naar Boekingsopties.
  3. Zet Huisdieren toegestaan aan.
  4. Klik op Zoeken.

Als je onder Gasten geen huisdieren toevoegt, kun je altijd nog het filter Huisdieren toegestaan aanzetten onder Boekingsopties.

Controleren of er huisdieren in de accommodatie wonen

Hosts moeten het melden wanneer er huisdieren in de accommodatie aanwezig zijn. Dit staat in het gedeelte Dingen die je moet weten onder Veiligheid en accommodatie. Mogelijk moet je op Meer tonen klikken voor de Informatie over de accommodatie.

Hulpdieren

We begrijpen natuurlijk dat hulpdieren geen huisdieren zijn en dat ze van enorm belang voor hun baasjes zijn. Een host moet een hulpdier altijd toelaten (zelfs als huisdieren niet zijn toegestaan), behalve als dit om gezondheids- en veiligheidsredenen niet mogelijk is. Meer informatie over het vinden van accommodaties met toegankelijkheidsvoorzieningen.