Berichten lezen en versturen

Het begint allemaal met een bericht, of je nu een vraag hebt over een accommodatie of meteen een verblijf wilt reserveren. Door contact op te nemen met een host zet je een berichtenreeks in gang die je altijd terug kunt bekijken. Zodra je die eerste stap hebt gezet, helpt je inbox je om al je communicatie georganiseerd te houden voor al je reizen. Ga naar je inbox en klik op een berichtenreeks om een bestaand bericht te lezen of een nieuw bericht te versturen.

De kleine lettertjes: je moet op je Airbnb-account ingelogd zijn om berichten te kunnen lezen of versturen en je kunt maximaal 25 berichten per 24 uur versturen (we denken dat je er niet meer hoeft te versturen).

Berichten archiveren

1. Ga naar je Inbox en selecteer de berichtenreeks die je wilt archiveren.
    2. Klik op het pictogram Archiveren.
    3. Kies in het keuzemenu voor Gearchiveerde gesprekken om gearchiveerde berichten te lezen.

Ben je een host? Dan vind je hier meer informatie over het beheren van berichten van gasten.

Let op: als een bericht je een ongemakkelijk gevoel geeft of als iemand probeert je over te halen om buiten Airbnb om te betalen, klik of tik je op het vlaggetje naast het bericht om het ons te laten weten. Deze functie is alleen beschikbaar op de website van Airbnb en niet in de app.