Airbnb Services

Koks in Epsom and Ewell District

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Afro-Caribische fusiemenu 's door Ebenezer

Ik ben de oprichter van Cally Munchy en ik ben te zien geweest in Time Out en Conde Nast Traveller.

Caribisch-Aziatische fusion van Michele

Gepassioneerd door het creëren van authentieke, unieke smaken die Caribisch en Aziatisch mengen.

Gedurfde wereldwijde fusion-gerechten door Gerald

Ik combineer Midden-Oosterse en Europese smaken tot onvergetelijke gerechten.

Mediterrane diners met Luigi

Ik heb natuurgeneeskundig koken gestudeerd aan King 's College London en deed mee aan Cuochi d' Italia.

Smaken van de wereld

Ik creëer fantasierijke smaken die mijn klanten verrukken en een verbluffende ervaring geven.

Catering in Surrey door Eleanor

De Amerikaanse chef-kok Eleanor maakt uitzonderlijke fusiongerechten met oog voor detail

Seizoensgebonden smaken door Emily

Een door Michelin opgeleide chef-kok brengt Italiaanse warmte naar je tafel, waar je ook bent.

Verfijnde hotelkeuken door Jonathan

"Ik combineer diversiteit en precisie in elk gerecht en creëer onvergetelijke eetervaringen die de zintuigen verrassen en blijvende indrukken achterlaten."

Wereldwijde smaken en barbecueën met Sean

Ik ben gespecialiseerd in barbecue en verfijnde Japanse, mediterrane en Midden-Oosterse gerechten.

Brits feestdiner met Karl

Voormalige banketbakker in Mayfair, momenteel werkzaam in UHNW-huishoudens om op maat gemaakte dinerservices te creëren

Eigen chef-kok

Ik maak kleurrijke, seizoensgebonden gerechten voor bijeenkomsten, zodat elke maaltijd onvergetelijk is.

Wereldwijde smaken en barbecueën met Sean

Mijn eclectische menu's zijn geïnspireerd op Kantonese gerechten, gerookt vlees en de Japanse keuken.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca