Airbnb Services

Koks in Woodinville

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Moderne Aziatische lekkernijen van My-Hanh

Ik heb twee kookwedstrijden gewonnen en stond in de top 80 van Gordon Ramsay's MasterChef.

Privéchef-kok Emmanuel

Seizoensgroenten, veelzijdige gerechten en gepersonaliseerde menu's.

Het beste van het Amerikaanse Zuiden door Billy

Ik geniet van de smaken van het Amerikaanse Zuiden, Zuidoost-Azië en de Franse keuken.

Alle culinaire geneugten van Key's Catering

Nadat ik mijn vaardigheden had aangeleerd bij Le Cordon Bleu, begon ik mijn bedrijf om creatieve maaltijden te bereiden met technieken van over de hele wereld.

Wereldwijde gastronomie door Luiz

Ik breng wereldwijde smaken naar je tafel, van Braziliaanse klassiekers tot Italiaanse gastronomische gerechten.

Plantaardig en mediterraan door Teresa

Ik breng creativiteit en elegantie naar mijn focus op plantaardige en mediterrane gerechten.

Zuidelijke, zeevruchten en Italiaanse smaken door Larson

Ik meng zuidelijke, Tex-Mex, barbecue, zeevruchten en Aziatische smaken tot onvergetelijke gerechten.

Luxe wereldwijde keuken door Thomas

Door via eten contact te leggen met mensen, breng ik wereldwijde smaken en verfijnde troost naar elk bord.

Gedurfde, avontuurlijke chef-kok die nieuwe uitdagingen aangaat

Op zoek naar culinaire uitdagingen. Ik bied uitzonderlijke gastvrijheid, zorgvuldig samengestelde lokale menu's en een leuke service. Mogelijkheden op land/zee/in de lucht/in de ruimte zijn welkom. Logistieke problemen worden verwacht.

Dineren op maat door Caitlin

Ik breng gastronomische gerechten en een focus op gastvrijheid en klanttevredenheid naar je tafel.

Van boerderij en zee naar tafel

Mijn gerechten draaien om seizoensgebonden ingrediënten, die met zorg worden verrijkt.

Gedurfde wereldwijde smaken van Vothana

Ik maak maaltijden en gerechten die mensen bij elkaar brengen.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca