Airbnb Services

Koks in Metro Vancouver A

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Heerlijke maaltijden van een privékok in Metro Vancouver A

Kok

Seizoensgebonden Italiaanse keuken door Mariana

18 jaar ervaring Toen ik opgroeide in de buurt van de zee, leerde ik genieten van de smaak van verse, duurzame ingrediënten. Ik leerde koken van mijn moeder, een chef-kok, observeerde haar precisie en respect voor de smaak. Verse pasta en brood zijn mijn passies en ik richt me op biologische en plantaardige gerechten.

Kok

Gepersonaliseerd dineren door Maryam

20 jaar ervaring ben ik gespecialiseerd in dieetwensen en bied ik vegetarische, veganistische, glutenvrije en halal-opties. Ik ben opgeleid in Vancouver. Ik ben ook Red Seal Certified. Ik heb gekookt in Glowbal Group, Four Seasons Hotel, River Rock Casino en Fairmont Hotel.

Kok

Kustkeuken van Ryan

25 jaar ervaring ben ik gespecialiseerd in het samenstellen van het beste van de culinaire ervaringen van British Columbia. Ik heb een culinaire graad van Debrulle Culinary School. Ik creëer ervaringen voor royalty's en spraakmakende klanten in heel Brits-Columbia.

Kok

Milieuvriendelijke feesten van boer tot bord van Lovena

15 jaar ervaring Ik run drie succesvolle Indigo Age Café-locaties en geef ik les in vegetarisch en gezond koken. Ik heb gestudeerd aan het Real Raw Food Institute en Living Light Institute. Ik ben te zien geweest in Plant Based Foodie Vancouver en Impact Magazine.

Kok

Soulful fusion door Jamila

9 jaar ervaring Oorspronkelijk afkomstig uit Barbados, heb ik gewerkt in Miami, Vancouver en afgelegen BC lodges. Ik werkte in high-end resortkeukens zoals The Sandy Lane Hotel en Almond Beach Hotel. Ik heb als chef-kok gewerkt aan jachten en in hotels zoals de Fontainebleau in Miami.

Kok

Vancouver

Fijne eetfeesten van Allen

Ik ben een op Michelin-sterren getrainde chef-kok met uitgebreide ervaring, waaronder koken in Buckingham Palace voor koningin Elizabeth II. Ik heb een Kitchen Management Diploma uit Londen, Verenigd Koninkrijk, en een NVQ Level 3-kwalificatie van een culinaire school in Londen

Alle services met koks

Mediterrane en Japanse fusionkeuken van Oren

20 jaar ervaring Ik heb diepgaande kennis van diverse keukens, uitzonderlijke smaken en nauwkeurige presentatie. Ik beheerste klassieke Franse technieken en verhoogde mijn culinaire vaardigheden. Ik heb mijn vaardigheden in keukens van wereldklasse aangescherpt om aan hogere culinaire normen te voldoen.

Seizoensgebonden culinaire ervaringen van Amanda

Acht jaar ervaring heb ik mezelf ondergedompeld in keukens over de hele wereld en verken ik diverse keukens en stijlen. Ik werkte onder verschillende zeer getalenteerde chef-koks in meerdere keukens en omgevingen. Ik ben opgeleid onder verschillende zeer getalenteerde chef-koks in meerdere keukens en omgevingen.

Moderne Toscaanse fusion van Oren

15 jaar ervaring ben ik gespecialiseerd in moderne mediterrane gerechten met Japanse smaken. Ik heb mijn vaardigheden aangescherpt op de prestigieuze culinaire school. Ik heb getraind in restaurants met een Michelinster in Parijs, Japan, Italië en Denemarken.

Lokaal geproduceerde keuken door Tushar

15 jaar ervaring Ik heb een sterke passie voor koken en jarenlange ervaring in lekker eten. Ik heb gestudeerd aan het Niagara college, een van de beste culinaire scholen van Canada. Ik heb gewerkt bij Botanist en Hawksworth, twee van de meest geprezen restaurants in Canada.

Levendige, voedende keuken door Georgie

9 jaar ervaring breng ik creativiteit, kleur en balans op tafel. Ik ben een professioneel opgeleide holistische voedingsdeskundige en autodidactchef. Ik heb als privékok gewerkt op zeilboten in de BVI en Frankrijk.

Senegalese en Franse fusionkeuken door Ans

25 jaar ervaring bereid ik traditionele Senegalese gerechten met een modern tintje. Ik ben opgeleid in koken en service in het hotel en de toeristische school in Dakar. Ik heb een galadiner bereid om de onafhankelijkheid van Senegal in Vancouver te vieren.

Til je fijne Franse keuken naar een hoger niveau met Clément

15 jaar ervaring heb ik in acht restaurants gewerkt, waaronder twee met Michelin-sterren. Ik heb een culinaire school in Parijs gevolgd. Ik heb in twee Michelin-sterrenrestaurants gewerkt en heb mijn vaardigheden in de verfijnde Franse keuken verbeterd.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca