Airbnb Services

Koks in Seattle

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Het beste van het Amerikaanse Zuiden door Billy

Ik geniet van de smaken van het Amerikaanse Zuiden, Zuidoost-Azië en de Franse keuken.

TopNocheyHibachiLLC & Catering

Een zalige ervaring creëren die is afgestemd op elke unieke klant

Lokale, duurzame, biologische hapjes en maaltijden

In de tien jaar dat ik in de Pacific Northwest woon, heb ik relaties opgebouwd met lokale boeren, visboeren, slagers en ambachtslieden. Zo kan ik je het hele jaar door het beste van het seizoen aanbieden.

Moderne Aziatische lekkernijen van My-Hanh

Ik heb twee kookwedstrijden gewonnen en stond in de top 80 van Gordon Ramsay's MasterChef.

Alle culinaire geneugten van Key's Catering

Nadat ik mijn vaardigheden had aangeleerd bij Le Cordon Bleu, begon ik mijn bedrijf om creatieve maaltijden te bereiden met technieken van over de hele wereld.

Plantaardig en mediterraan door Teresa

Ik breng creativiteit en elegantie naar mijn focus op plantaardige en mediterrane gerechten.

Luxe wereldwijde keuken door Thomas

Door via eten contact te leggen met mensen, breng ik wereldwijde smaken en verfijnde troost naar elk bord.

Privé fine dining door Ryan

Ik ben een professionele chef-kok die gepassioneerd is over verse, lokale en duurzame ingrediënten.

Mediterraan en plantaardig, door Teresa

Ik werk nauw samen met individuen en gezinnen die gezonder willen eten.

Van boerderij en zee naar tafel

Mijn gerechten draaien om seizoensgebonden ingrediënten, die met zorg worden verrijkt.

Zuidelijke, zeevruchten en Italiaanse smaken door Larson

Ik meng zuidelijke, Tex-Mex, barbecue, zeevruchten en Aziatische smaken tot onvergetelijke gerechten.

Gedurfde wereldwijde smaken van Vothana

Ik maak maaltijden en gerechten die mensen bij elkaar brengen.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca