
Airbnb Services
Koks in Raiguer
Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.
Heerlijke maaltijden van een privékok in Raiguer

Kok
Mediterrane keuken van Juan Carlos
20 jaar ervaring Oorspronkelijk uit Argentinië, heb ik 15 jaar mijn vaardigheden in Italië verbeterd. Ik heb ervaring opgedaan in de veelgeprezen Spaanse restaurants Lasarte en Kursaal. Ik leerde van de chef-kok achter een driesterrenrestaurant in het Basque Country.

Kok
Mediterraans grillen door José
12 jaar ervaring Ik leer, ontwikkel en creëer ik altijd nieuwe manieren om gegrilde gerechten naar een hoger niveau te tillen. Mijn grootouders hebben me alles geleerd, van het kiezen van hout tot het kiezen van de beste snijwonden. Ik heb jarenlange ervaring met het grillen die me in staat hebben gesteld om mijn ambacht onder de knie te krijgen.

Kok
Mallorcaanse culinaire ervaring door Lucas
25 jaar ervaring heb ik gewerkt in restaurants met een Michelinster en als chef-kok in Londen en Sydney. Ik heb een diploma in hotelmanagement en gastvrijheid en heb een masterclass voor slagerij afgerond. Ik was vereerd om te koken voor de Oscars van 2017 en om Sir Paul McCartney in Brighton te dienen.

Kok
De beste rijst en paella's van David
5 jaar ervaring Chef-kok thuis op Mallorca, gespecialiseerd in rijst, paella's, fideuà's en tapas. Ik heb rijsttechnieken gevolgd bij Alex del Vicio en Edu Torres in Molino Roca. Ik heb gekookt voor de voetbalfederatie van de Balearen, voor de padelfederatie, voor de voormalige voetballer Roger Smith en de ondernemer Argentino Manolo Ugarte, onder anderen

Kok
De smaak van de Middellandse Zee met Paul
21 jaar ervaring Breed culinair perspectief, gespecialiseerd in mediterrane, Peruaanse en Japanse keuken. Ik ben opgeleid aan de Universidad Gastronómica de las Islas Baleares. Ik was de chef-kok in het Aziatische restaurant Arume. Ik heb op veel plekken in de wereld gewerkt

Kok
Mediterraans lekker eten door Metus
Acht jaar ervaring Voor zowel romantische diners als speciale evenementen maak ik gedurfde mediterrane maaltijden. Na mijn liefde voor gastronomie heb ik geleerd om te koken, passie en traditie te combineren. Ik heb mijn gespecialiseerde menu's aangeboden voor tal van high-end dinerevenementen.
Alle services met koks

Baskisch-mediterrane keuken van Carlos
Ik heb 18 jaar ervaring. Ik heb gekookt in verschillende gerenommeerde restaurants, waaronder de Michelinster Etxanobe. Ik ben opgeleid aan de Leioa Hospitality School en heb een aanvullende opleiding in de Thaise keuken. Ik heb deelgenomen en verschillende pintxos-wedstrijden in het Baskenland gewonnen."

Italiaans fusion dineren bij Giuseppe
21 jaar ervaring Ik heb veel gekookt en gereisd door heel Italië, waar ik in veel opmerkelijke eetgelegenheden heb gewerkt. Ik heb in de keukens van Ducati Caffé, Gusto, Sicilia en anderen gewerkt. Ik heb een volledig sushi-menu bereid met verse vis en zeevruchten voor de familie van een gerenommeerde acteur.

Fusionkeuken door Eduardo
Acht jaar ervaring Ik ben een Spaanse chef-kok die gekookt heeft in jachten, hotels en restaurants in heel Europa. Ik heb getraind in internationale keukens van Bilbao tot New York City. Ik heb de afgelopen 4 winters doorgebracht als persoonlijke chef-kok voor een jachteigenaar in New York en Italië.

Genezende veganistische keuken door Mariana
Tien jaar ervaring Ik ben een plantaardige chef-kok gericht op rauwe veganistische gerechten en sportvoeding. Ik heb getraind bij chef-kok Matthew Kenney en heb aan Le Cordon Bleu gestudeerd. Ik heb gekookt voor atleten, beroemdheden en spraakmakende klanten.

De smaak van de Middellandse Zee por Pau
21 jaar ervaring heb ik in verschillende continenten en landen gewerkt en mijn culinaire perspectief uitgebreid. Ik heb geleerd aan de UIB Gastronomic University of the Balearic Islands en Paul Bocuse Institute. Ik werkte als chef-kok in het gerenommeerde restaurant Arume.

Mediterraans lekker eten door Paul
15 jaar ervaring Sinds mijn 17e reisde ik naar Thailand, Uruguay en meer om mijn carrière voort te zetten. Ik ben opgeleid aan de UIB Gastronomic University of the Balearic Islands en het Lyfe Institute. Mijn tijd bij Xoriguer met Michelin-ster en Sumaq leidde me naar een baan als chef-kok bij Arume.

Cocina sin frontier por Julian
12 jaar ervaring Trayectoria en bodegas de Mendoza, hotel Casa San Agustín en Cartagena en San Ignacio. Ik heb mijn culinaire kennis geperfectioneerd tijdens een tweejarige postdoctorale opleiding. Ik werkte als privékok voor een prominente persoonlijkheid bij Forbes.

Mediterrane ervaring met chef-kok Esteban
10 jaar ervaring Runs AMAR SUSHI op Santa Catalina Market, met soulvolle, verse zeevruchten en sushi gerechten die ik heb getraind in Escuela de cocina de Córdoba in Argentinië. AMAR SUSHI & VISBAR in Palma verdient een vijfsterrenbeoordeling en lokale bekendheid voor hoogwaardige gerechten

FlavorsDeMallorca met chef-kok Esteban
20 jaar ervaring Chef gepassioneerd en creatief, combineert frisheid en traditie in elk gerecht. Ik heb in 2004 mijn diploma behaald aan de Professional Cooking School of Córdoba, Argentinië. Ik heb een lange ervaring in Argentinië, Italië, Formentera en Mallorca.

Latijns-Amerikaanse fusion dineren
20 jaar ervaring heb ik in heel Latijns-Amerika en de VS gewerkt. Ik ben opgeleid onder chef-kok Saverio Stassi aan de gastronomische school van Universidad de los Andes. Ik leid het culinaire team van Hotel Sierra Linda.

Creatieve mediterrane keuken door Graciela
30 jaar ervaring heb ik geleerd van mijn moeder, die privékok was van de Tunesische president Habib Bourguiba. Ik heb ook geleerd van het runnen van mijn eigen restaurant, van familie en het koken van evenementen. Ik run mijn eigen restaurant in Palma de Mallorca en kook in de zomer privé voor anderen.

Privédiner op maat van Jackson
20 jaar ervaring runde ik vroeger een cateringbedrijf in het Verenigd Koninkrijk, maar nu vier ik de smaken van Spanje. Ik werkte bij AP&Co., een van de beste high-end horecabedrijven in Londen. Ik ben uitgeroepen tot de beste trouwcateraar in het oosten van Engeland.
Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen
Professionals uit de regio
Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat
Met zorg geselecteerd op kwaliteit
Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring
Een sterke reputatie
Minstens twee jaar werkervaring in de horeca
Meer services in Raiguer
Meer services om te ontdekken
- Privékoks Barcelona
- Fotografen Valencia
- Personal trainers Alicante
- Privékoks Palma
- Privékoks Marseille
- Privékoks Barcelonès
- Fotografen Aix-en-Provence
- Privékoks Nord de Palma District
- Fotografen Girona
- Privékoks Cassis
- Privékoks Serra de Tramuntana
- Privékoks Sitges
- Personal trainers Baix Empordà
- Personal trainers Alacantí
- Personal trainers Barcelona
- Personal trainers Palma
- Fotografen Marseille
- Personal trainers Barcelonès
- Personal trainers Nord de Palma District
- Fotografen Cassis
- Massage Serra de Tramuntana
- Fotografen Sitges
- Make-up Barcelona
- Fotografen Palma