Airbnb Services

Koks in Plainview

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Heerlijke maaltijden van een privékok in Plainview

Kok

Nashville

Barbecue in Texas-stijl van Stuart

16 jaar ervaring breng ik tientallen jaren traditie, vakmanschap en gedurfde smaken op elk bord. Ik heb mijn diploma behaald aan de Tennessee State University. Nashville Hidden Gems en andere verkooppunten hebben mijn voedselcreaties gedekt.

Kok

Gezondheidsbewust dineren door Mary Luu

Vijf jaar ervaring Ik ben een privékok, receptontwikkelaar en sommelier gespecialiseerd in gezondheidsbewust eten. Ik ging naar de culinaire school in NYC en trainde onder Masa Takayama en David Bouley. Ik werkte in Michelin-sterrenrestaurants in New York City.

Kok

Louisville

Derby bourbon brunch van Tammy

Ik kook en vermaak graag! Als eigenaar van een van de populairste Airbnb-locaties van Louisville, Captain's Cabin Bed & Breakfast, bied ik elke gast een gastronomisch ontbijt en een chique ervaring. In 2018 heb ik mijn eerste kookboek gepubliceerd, Captain's Cabin Favorite Recepten. Zodra AirBNB AirBNB-ervaringen initieerde, begon ik een Cooking With Bourbon-les en Soapmaking & Sudzy Fun-lessen aan te bieden die zeer populair zijn bij zowel bezoekers als locals. Dit zijn de populairste ervaringen in de regio. Derby Brunch is een seizoensfavoriet.

Kok

Wereldwijde smaken en zuidelijk comfort van Zacki

37 jaar ervaring Ik heb ervaring als restaurantchef, persoonlijke chef-kok, restaurateur en foodstylist. Ik heb gestudeerd aan Epicurean Cooking School en Ma Cuisine Cooking School bij Jonathan Waxman. Ik richtte Zacki's Culinary Creations op en runde een met Zagat beoordeeld restaurant.

Kok

Odenton

Caribische fusion door Kenneth

17 jaar ervaring Ik sta bekend als de Bearded Chef en mijn passie en charisma komen door in mijn eten. Ik heb culinaire kunsten gestudeerd aan The Art Institute of Washington en gekookt in toprestaurants. Ik was de persoonlijke chef-kok bij Barack Obama's eerste presidentiële inauguratie.

Kok

Chesapeake

Goddelijk dineren door Dessy

Acht jaar ervaring run ik mijn eigen bedrijf, Ohso Royal Cuisines, waar ik me richt op het leveren van luxe dineren. Ik heb operationeel management gestudeerd aan de Auguste Escoffier School of Culinary Arts. Ik heb VIP-klanten bediend en heb deelgenomen aan de favoriete chef-kok van chef-kok Carla.

Alle services met koks

Verfijnd Italiaans en mediterraan dineren door Sean

16 jaar ervaring Ik ben een chef-kok die in het management heeft gewerkt bij restaurants aan het water en privéclubs. Ik heb getraind in eersteklas restaurants en privéclubs, waar ik de Italiaanse keuken beheerste. Ik was in staat om van mijn passie voor eten een carrière in culinair management te maken.

Franse en Italiaanse keuken door chef-kok Lorenzo

15 jaar ervaring Als privékok heb ik gekookt voor beroemdheden en niet-beroemdheidsgasten over de hele wereld. Ik heb gestudeerd aan de wereldwijd erkende culinaire kunstschool in Parijs. Ik werd ingehuurd om te koken voor de sporter voor zijn NBA-diploma.

3-gangenmaaltijd van Janeisha

Acht jaar ervaring heb ik deelgenomen aan topfoodfestivals en heb ik Culinary Scents-kaarsen gelanceerd. Ik ben een doorgewinterde privéchef die aan de Rickey Smiley Morning Show heeft gewerkt. Ik deed mee aan Food Network Canada en presenteerde mijn culinaire vaardigheden op een nationaal podium.

Verfijnde zuidelijke maaltijden van Soli

Hoi, Ik ben Kim en ik ben je conciërge. Ik kan je helpen bij het instellen van je reservering en je in contact brengen met chef-kok Byron nadat je hebt geboekt! Voel je altijd vrij om me vragen te stellen! Chef-kok Soli heeft creatieve en samengestelde menu's om met finesse uit te voeren. Gedraaid en opgeschaald comfortfood. Laat haar komen en je helpen een beetje meer te ontspannen. Je gasten zullen een onvergetelijke ervaring hebben. Koken met passie en fakkel om elke keer een unieke ervaring mee te nemen. Ze is een Culinair instituut van Virginia afgestudeerd in 2011 en heeft een associate's degree in culinaire kunst en wetenschap.

Eetmaaltijd op Michelin-niveau door Juan

20 jaar ervaring Met training van Buenos Aires naar Frankrijk breng ik creativiteit en een wereldwijd tintje aan eten. Ik ben opgeleid bij Le Cordon Bleu en heb mijn vaardigheden in de Franse gastronomie verbeterd. Ik ben al 20 jaar eigenaar van eerste Argentijnse evenementendiensten.

Haute cuisine & Colombiaanse fusion door Jose Luis

Tien jaar ervaring streef ik ernaar om verhalen te vertellen door middel van smaken en een precieze aanpak die is geworteld in kunst. Ik heb mijn vaardigheden aangescherpt aan het Culinary Institute of Barcelona. Ik leerde van de gerenommeerde chef-kok die seizoen 21 van Top Chef won.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca