Airbnb Services

Koks in Metairie

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Heerlijke maaltijden van een privékok in Metairie

Kok

De creatieve keukens van chef-kok Scipios

20 jaar ervaring heb ik als chef-kok in verschillende restaurants gewerkt. Ik kook al sinds ik een kind was in New Orleans. Ik heb mijn passie voor eten omgezet in een succesvolle carrière.

Kok

Creatieve wereldwijde keuken door Jason

12 jaar ervaring Mijn culinaire stijl varieert van klassieke Franse tot Vietnamese smaken. Ik heb mijn culinaire vaardigheden opgedaan door restauranttraining en kookboekstudie. Ik heb gezorgd voor beroemde klanten, spraakmakende evenementen en filmproducties.

Kok

Zuidelijke ziel en smaak van Reagan

13 jaar ervaring die ik heb geleid en gebouwd bedrijven, creëer ik onvergetelijke culinaire en designervaringen. Ik leerde koken van mijn oma en verfijnde mijn ambacht door middel van praktische ervaring. Ik vertegenwoordigde de regio Zuid als top 4 finalist op MasterChef Seizoen 13.

Kok

Zuidelijke specialiteiten van Ashley

24 jaar ervaring ontdekte ik mijn passie op mijn 14e terwijl ik samen met mijn moeder bij een cateringbedrijf werkte. Mijn klanten zijn sterrensporters zoals Jadeveon Clowney en Carl Granderson. Ik ben opgeschreven in Sports Illustrated en andere opmerkelijke publicaties.

Kok

Creoolse keuken van Jaleel

5 jaar ervaring Met behulp van mijn culinaire vaardigheden breng ik de smaak van New Orleans op tafel. Ik woonde het New Orleans Culinary & Hospitality Institute (NOCHI) bij. Ik sta bekend om mijn authentieke Creoolse keuken en overheerlijke pizza's.

Kok

Een privé culinaire ervaring van Jimyria

5 jaar ervaring Ik bied culinaire ervaringen op maat van particuliere klanten die ik heb gestudeerd in culinaire vaardigheden en voedselveiligheid via NOCHI en ServSafe. Ik ben afgestudeerd als valedictorian aan NOCHI en heb gekookt voor meerdere feesten van meer dan 50.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca