Louisiana Catering door Nolavore
Al 25 jaar chef-kok en cateraar in New Orleans; eerder gekookt aan beide kusten van de VS, Europa en Azië. Nolavore is gespecialiseerd in het gebruik van lokale producten, vlees en zeevruchten om internationale smaken te creëren.
Automatisch vertaald
Kok in New Orleans
Bezorgd in Nolavore's a la Carte Market
Bezorging van diverse hors d'oeuvres
€ 27 € 27 per gast
Minimaal € 261 om te boeken
Begin je verblijf goed met een aantal heerlijke lokale hapjes! Geniet van een scala aan zelfgemaakte dips met knoflookpitachips, gevulde eieren met hickoryspek, rémouladebekers met gulfgarnalen, gerookte chouariceworsthapjes met Creoolse mosterd en griesmeelcakes met spinazie en feta, rechtstreeks bij je Airbnb afgeleverd! Artikelen zijn alleen voor afzetten; volledige service beschikbaar op aanvraag.
Brunchbezorging in New Orleans
€ 44 € 44 per gast
Minimaal € 434 om te boeken
Er staan verleidelijke gerechten klaar! Jumbo gulfgarnalen en steengemalen gele grits, gegrilde andouilleworst, ontbijtsoufflé met chèvre en geroosterde paprika's, vers tropisch fruit en bessen, en zelfgebakken muffins en zuidelijke koekjes met lokale bosbessenjam zorgen voor een feest dat zowel feestelijk als ontspannend is. Artikelen zijn alleen voor afzetten; volledige service beschikbaar op aanvraag.
Louisiana Style dinerbezorging
€ 57 € 57 per gast
Minimaal € 564 om te boeken
Eet als de lokale bevolking met onze collectie NOLA-favorieten! Begin met een dip van piment geitenkaas en knoflookcrostini, geniet dan van een Nolavore-salade met Louisiana-pecannoten, gedroogde veenbessen en chèvre voordat je duikt in Étouffée van gulfgarnalen en jasmijnrijst, jambalaya in cajun-stijl en sperziebonen met gremolata, plus Maple Street-rolletjes met tuinkruidenboter. Maak de ervaring compleet met onze zelfgemaakte specialiteiten, koekjes en brownies. Artikelen zijn alleen voor afzetten; volledige service beschikbaar op aanvraag.
Louisiana Hors d'Oeuvres Class
€ 105 € 105 per gast
Leer hoe je unieke hapjes in Louisiana-stijl maakt voor je gasten. Eerdere favorieten zijn Sweetly Spiced Louisiana Pecans, Gulf Shrimp Crostini met roomkaas en Aycock's Pepper Jelly, Boudin Balls met Zapp's Potato Chip Crust, Crawfish Empanadillas en gegrilde varkensspiesjes met Acadian Honey & Satsuma Glaze. Daarna genieten we samen van de verschillende hapjes.
Culinaire ervaring in New Orleans
€ 144 € 144 per gast
Bereid onder begeleiding een driegangenmaaltijd in Louisiana-stijl en geniet er samen van. Gerechten kunnen lokale lekkernijen bevatten, zoals Gulf Shrimp Rémoulade, Boudin Balls met Zapp's Potato Chip Crust, Pork Brochettes met Acadian Honey & Satsuma Glaze, Étouffée, Sweet Potato Curry of Crawfish Empanadas. Sluit je ervaring zoet af met bosbessenbroodpudding en witte chocoladesaus!
Je kunt Nolavore Catering een bericht sturen voor eventuele aanpassingen of wijzigingen.
Mijn kwalificaties
30 jaar ervaring
Ik heb als chef-kok gewerkt over de hele wereld en ben eigenaar van een lokaalbedrijf en een speciaalzaak.
Eigenaar van een cateringbedrijf
Ik heb een breed scala aan sociale en zakelijke evenementen in de regio van New Orleans verzorgd.
Diploma culinaire kunst
Ik heb een associate's degree in culinaire kunsten en een bachelordiploma in antropologie.
Betaal altijd via Airbnb: dat is het veiligst. Communiceren met hosts doe je ook altijd via Airbnb.
Mijn specialiteiten
Beoordeeld met 5.0 van vijf sterren, van 1 recensie
0 van 0 items weergegeven
Waar je naartoe gaat
Nolavore's a la Carte Market
New Orleans, Louisiana, 70113, Verenigde Staten
Wat je moet weten
Vereisten voor gasten
Gasten van 2 jaar en ouder mogen deelnemen.
Toegankelijkheid
Stuur je host een bericht voor meer informatie. Meer informatie
Annuleringsvoorwaarden
Als je ten minste 3 dagen voor aanvang annuleert, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
€ 105 Vanaf € 105 per gast
Gratis annuleren
Koks op Airbnb zijn gecontroleerd op kwaliteit
Koks worden beoordeeld op beroepservaring, een portfolio met creatieve menu's en een uitstekende reputatie. Meer informatie
Zie je een probleem?






