Airbnb Services

Koks in Marbella

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Privéchef Anaïs

Mediterraan geïnspireerde Franse keuken met Afrikaanse roots authentieke, instinctieve smaken.

Gastronomische maaltijden in je villa door Michelin-sterrenkok

Niet winkelen, niet koken, niet schoonmaken. Geniet van je vakantie met heerlijk eten.

Geniet thuis van een haute cuisine-ervaring

Haute cuisine, internationale fusionkeuken, culinaire technieken, gebak

Privéchef-kok Jonathan Berneman

Veganistisch, plantaardig, biologisch, huisgemaakt, flexibel voor dieetwensen.

Michelin aan tafel

Grondstoffen van lokale markten Servies van Michelin-restaurants Creativiteit, presentatie, vakmanschap De schoonheid van het eenvoudige

Banketten en feesten door Daniel

Ik heb voor Dani García gewerkt en ik heb grootschalige evenementen in Andalusië geleid.

Privéchef Astrid

welzijn, voedselontwerp, culinaire techniek, creativiteit, gastronomie

Unieke gastronomische ervaring met Mauro Barreiro

Ik transformeer uw verblijf in een exclusief restaurant. Gerechten met karakter, haute cuisine-technieken en een gastronomische ervaring die je altijd zult herinneren.

Exclusief dineren in de villa: chef-kok Mickael en Katya

Franse gerechten, seizoensgebonden menu's, live barbecues en een wereldwijde smaakfusie.

Privékoks voor villa's in Marbella

Marbella Chefs is geboren met het doel om onze klanten de smaak en de show te bieden van het zien van alle soorten specialisten in de culinaire kunst in actie, zonder hun huis te verlaten.

Exclusief dineren met een privékok door Ali

Ik bereid gastronomische maaltijden in je villa, op basis van internationale culinaire expertise.

Moderne Japans-Europese fusion door Michelle

Ik combineer de precisie van de Japanse keuken met de rijkdom van Europese smaken.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca