Airbnb Services

Koks in London Borough of Richmond upon Thames

Vind unieke services op Airbnb door professionals uit de regio.

Alle services met koks

Innovatief dineren met een wereldwijde touch door Loïc

Klassieke Franse keuken, mediterrane smaken, op maat gemaakte privédiners

Verfijnde vlees- en zeevruchtenfeesten van Barry

Ik heb mijn vaardigheden bijgeschaafd met culinaire grootheden zoals Jamie Oliver, Rick Stein en Paul Ainsworth.

Aziatisch-Franse fusie door Philippe

Frans-Japanse gastronomische fusion met umami, balans, precisie en verrassing.

Luxe zelfgemaakte gerechten met ChefKandz

Gepassioneerde chef-kok met jarenlange ervaring in het maken van smaakvolle gerechten uit verschillende keukens.

Caribisch-Aziatische fusion van Michele

Gepassioneerd door het creëren van authentieke, unieke smaken die Caribisch en Aziatisch mengen.

Gedurfde wereldwijde fusion-gerechten door Gerald

Ik combineer Midden-Oosterse en Europese smaken tot onvergetelijke gerechten.

Een persoonlijke chef-kok Door Matt Cranston

Ik leef om te koken en kook om te leven. Dat doe ik al 35 jaar met veel plezier. Mijn grootste vreugde is het horen van tevreden gemompel en het zien van tevreden glimlachen aan de tafel.

Mediterrane diners met Luigi

Ik heb natuurgeneeskundig koken gestudeerd aan King 's College London en deed mee aan Cuochi d' Italia.

Smaken van de wereld

Ik creëer fantasierijke smaken die mijn klanten verrukken en een verbluffende ervaring geven.

Catering in Surrey door Eleanor

De Amerikaanse chef-kok Eleanor maakt uitzonderlijke fusiongerechten met oog voor detail

Britse fusion door Alex

Ik ben gespecialiseerd in uitgebalanceerde maaltijden, waarbij ik wereldwijde inspiratie combineer met traditionele waarden.

Seizoensgebonden smaken door Emily

Een door Michelin opgeleide chef-kok brengt Italiaanse warmte naar je tafel, waar je ook bent.

Privékoks die de perfecte maaltijd verzorgen

Professionals uit de regio

Culinair genieten, van privékoks tot traiteurs op maat

Met zorg geselecteerd op kwaliteit

Alle koks worden beoordeeld op hun culinaire ervaring

Een sterke reputatie

Minstens twee jaar werkervaring in de horeca